Golgheterii la datorie şi în tribune

alexa

Narcis Ioniţă şi Cătălin Bărbălău nu sunt rapidişti doar pe teren. Ci şi în tribune, acolo unde ajung ori de câte ori timpul le-o permite. Cum de altfel fac şi mulţi alţi componenţi ai Rapidului! Despre ei doi scriem în mod special însă, fiindcă alături de portarul Anton Oprea au fost prezenţi de dimineaţă, la 9 fără, la terenul Laromet. Golgheterii Rapidului i-au susţinut acolo pe mai micii lor colegi de la grupa 2001. Iar aceştia au obţinut o victorie minunată şi foarte importantă cu Concordia Chiajna. Care le creşte şansele la titlu.

Ursescu, Berechet şi Stancu li s-au alăturat

Apoi, cei trei au mers şi la Sala Rapid, unde a jucat echipa de Old Boys. Şi care a câştigat cu 6-3 în faţa unei echipe a suporterilor. O echipă făcută de Susţin Rapidul. Patru dintre goluri au fost marcate chiar de antrenorul lor, Mihai Iosif. Însă nu doar Ioniţă, Bărbălău şi Oprea au fost de această dată la meci. Ci şi Costi Berechet, alt golgheter al echipei, dar care în prezent se recuperează după o accidentare la genunchi, dar şi Octavian Ursescu sau Alberto Stancu. În plus, s-au alăturat şi câţiva de la grupa 2001, în frunte cu marcatorul golului din meciul cu Chiajna, Andrei Dumitrescu.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Golgheterii , alături la bine şi la rău

Mai sus aveţi şi o poză sugestivă de la acea partidă. Din care spiritul Rapidului iese clar şi din care nu a vrut să lipsească nici Dan Alexa. Omul care anul trecut s-a luptat ca un nebun să ducă Rapid în Liga 1 în condiţii infernale. A reuşit. Din păcate, alţii au decis altfel. Partea bună e că Iosif, Bărbălău, Ioniţă, Stancu, Berechet, Oprea şi Ursescu îi continuă nebunia în condiţii cel puţin la fel de grele şi sunt pe punctul de a reuşi! Rapid trăieşte!

CITEȘTE ȘI  VOLEI | Rapid a revenit senzațional în meciul cu Voluntari

Distribuie ştirea pe Facebook, pe Twitter, peste tot! Să vadă toţi RAPIDIŞTII!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.