Alte sporturi

HANDBAL / CS Rapid spulberă tot!

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București a obţinut a 16-a victorie consecutivă în Divizia A. Giuleștencele s-au impus cu scorul de 36-23 (18-10) în fața celor de la SCM Universitatea Pitești. După un joc care, pe alocuri, l-a mulțumit pe exigentul profesor Vasile Mărgulescu. Golgheteră a meciului a fost Alexandra Trifan, cu 11 goluri, urmată în această ierarhie sui-generis de Andreea Cruceanu, 9 goluri, Cristina Niculae 7 goluri, Alina Gheorghe 6 goluri, Andreea Trăilă 2 goluri și Mihaela Doica un gol.

S-a retras şi Cristina Dogaru

Publicul a fost din nou la înălțime, ca de fiecare dată, atmosfera din sală fiind incandescentă. Spectatorii le-au aplaudat și pe jucătoarele accidentate, care s-au aflat în tribună, alături de colegele lor. Rapidistele conduc în clasamentul seriei, cu 48 de puncte din tot atâtea posibile. În afara victoriei, un alt moment important s-a consumat. Fosta mare portăriță a echipei de handbal a Rapidului, Cristina Dogaru, s-a retras onorific din activitate în pauza jocului pe care CS Rapid USL Metrou București l-a susținut în compania celor de la SCM Universitatea Pitești. Cristina Dogaru a primit o plachetă onorifică din partea CS Rapid București, dar și mai multe buchete de flori din partea fanilor. Cristina a susținut un discurs emoționant în fața fanilor, mulțumindu-le pentru susținerea acordată și pentru că în Giulești s-a simțit mereu acasă. După aceea a trecut, simbolic, în poartă, unde trei dintre suporterițe i-au aruncat mingi de handbal.

Performanţe superbe cu CS Rapid

Cristina a părăsit sala cu ochii în lacrimi și cu sufletul vizibil ”lovit” de nebunia rapidistă. Handbalistele de la Rapid și de la Pitești, în semn de respect pentru Cristina Dogaru, și-au sacrificat pauza pentru a rămâne alături de ea, la acest moment de inflexiune al vieții sale. Cu Cristina Dogaru, Rapidul a câștigat un titlu și o Cupă a României. Cristina a fost de 115 ori selecționată pentru echipa națională a României. A apărat buturile tricolore la Campionatul Mondial din 1995, la Campionatele Europene din 1994 și 1998, precum și la Jocurile Olimpice din 2000.

Sursa: clubulrapid.ro

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.