Narcis Ionită exclusiv pentru 1923.ro!

rapid

Narcis Ioniţă este golgheterul Rapidului. Şi primul invitat din 2017 la live-ul 1923.ro. Am discutat aproximativ 50 de minute în direct cu mijlocaşul de 17 ani. Dacă nu aţi fost pe recepţie, aveţi înregistrarea integrală mai jos. Ca să vă captăm puţin atenţia, vom extrage câteva dintre motivele centrale ale discuţiei. Şi vă asigurăm că Narcis Ioniţă a avut extrem de multe lucruri interesante de spus. Am aflat că jucătorii lui favoriţi din istoria Rapidului, care l-au impresionat cel mai mult sunt Claudio Mejolaro Pitbull şi Vladimir Bozovici.

Narcis Ioniţă, fan Real Madrid şi… Claudio Pitbull!

De asemenea, Narcis ne-a explicat: „La Rapid am debutat într-un meci cu FC Snagov, la ProRapid, prin 2013. Am intrat mijlocaş central, însă am jucat slab şi am fost schimbat. Doar că apoi am evoluat în continuare pe această poziţie”. Din străinătate, Narcis ţine cu Real Madrid şi este mare fan Cristiano Ronaldo. Însă nu numărul 7 este favoritul lui, ci… 87! Cel pe care Pitbull l-a avut la Rapid. „Primul meci la care am fost pe stadion a fost 2-0 cu Hertha, aveam 6 ani. Meciul cu steaua, 5-1, din păcate, l-am văzut din faţa televizorului, dar am fost aşa fericit…!”, ne spune Ioniţă. Care apoi rememorează perfect scorul pauzei, 4-1, şi faptul că primele goluri au fost marcate de Ioniţă I de două ori, Cesinha şi Marius Constantin din 11 metri.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Cel mai reuşit meci, cel mai frumos gol!

Pe atunci, Ioniţă nu juca la Rapid! Dar era nelipsit de la meciuri. Şi faptul că îşi aminteşte atât de în detaliu acea partidă denotă clar dragostea pe care o are pe Rapid! „Dintre cele 16 goluri marcate cu Rapid, topul e condus de cel marcat din lovitură liberă cu VK Soccer. Cel mai reuşit meci al meu consider că a fost 8-4 cu Asalt”, mai specifică în interviu fotbalistul. Şi sunt doar câteva motive să urmăriţi înregistrarea! Află şi de ce îşi doreşte să joace pe stadionul din Regie în cazul în care Giuleştiul intră în renovare, dar şi care este secretul din spatele execuţiilor din lovitură liberă.

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Ciprian Deac: "Nu se poate șterge cu buretele, țin cu Rapid de mic"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.