Rapid pleacă să se antreneze la Predeal

clasament

Aşa cum v-am promis, revenim cu noutăţi pe măsură ce acestea apar. Astfel, vă informăm că AFC Rapid se reuneşte, oficial, luni 23 ianuarie 2017, când va şi pleca în cantonament. Este adevărat, vorbim despre grupa de juniori 1998-1999. Însă este cam acelaşi lucru, având în vedere că cei mai mulţi componenţi ai primei echipe provin dintre cei menţionaţi mai sus. În fapt, din primul unsprezece standardizat în prima parte a campionatului, doar Constantin Berechet, numărul 10, nu face parte din grupa 1998-1999. El fiind născut în 1996.

O săptămână la Predeal

Jucătorii vor pleca la Predeal sub comanda lui Silvian Dobre şi urmează să stea acolo până duminică. Aşadar, durata cantonamentului de la Predeal, pentru jucătorii rapidişti născuţi în 1998 şi 1999 va fi între 23 şi 29 ianuarie. Momentan, nu cunoaştem componenţa exactă a lotului. Putem însă să vă prezentăm fotbaliştii născuţi în anii amintiţi mai sus. Care au evoluat pentru Rapid în prima parte a sezonului. Sau care sunt pasibili de a intra în cursul părţii a doua a campionatului.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Jucătorii de la Rapid eligibili pentru cantonament

1998: Rareş Dragne, Adrian Boian, Octavian Ursescu, Daniel Geambaşu, Marian Cocu, Alberto Stancu, Andrei Dovleac, Silviu Dachin, Alex Petre, Ştefan Toma, Dragoş Manole

1999: Alex Costache, Narcis Ioniţă, Cătălin Bărbălău, Cătălin Dinu, Toni Haidar, Dragoş Feroiu

Restul aşteaptă

Cu alte cuvinte, dintre cei care au jucat în prima parte a sezonului şi încă sunt la Rapid, foarte puţini nu vor pleca în acest cantonament. Costi Berechet, Marius Pilă (ambii 1996), Orlando Ţonea, Andrei Dumitru şi Andrei Nemuc (toţi 1997), Anton Oprea (1995) şi Philippe Magdalinis (1987). Eligibili pentru grupa ce pleacă în cantonament la Predeal mai sunt Andrei Badea (1999) şi Robert Croitoru (1998). Dar momentan situaţia lor nu este definitivată în ceea ce priveşte prima echipă. De asemenea se mai aşteaptă legitimarea a doi jucători născuţi în 1996. Iulian Manea (portar) şi Adrian Mitea (mijlocaş). Vom reveni cu amănunte legate de componenţa lotului deplasat în primul cantonament al iernii de la Predeal.

CITEȘTE ȘI  Liga 1, etapa a 17-a: program, rezultate și clasament

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.