EXCLUSIV / Gest urât al celor de la Cadet

CADET
cadet

Cu CS Cadet, Rapid a jucat pentru prima dată în tricouri albe în acest sezon. Decizia a surprins puţin. 1923.ro a aflat însă şi ce s-a întâmplat. Rândul de echipament alb este gata de ceva timp, dar toată lumea a preferat ca Rapid să joace în vişiniu. În tur, când am câştigat cu 12-2 în faţa lui Cadet, ei au jucat în alb. Nu aveau nici un motiv să joace în roşu. Dar iată că aşa s-au prezentat pe Giuleşti. Şi, în mod logic, noi nu aveam cum să jucăm tot în vişiniu. Era similitudinea de culori prea mare, motiv pentru care am fost nevoiţi să trecem la alb.

Georgescu l-a ajutat pe Iosif la începutul sezonului, dar nu ca fotbalist

Problema este însă alta. Cei de la Cadet, conform informaţiilor noastre, nu se aşteptau să avem alt echipament decât cel vişiniu! Iar cum la liga a 5-a oaspeţii sunt cei care aleg culoarea, aceasta ar fi putut fi o problemă reală. Nu ştim de unde această presupunere. Ştim însă că la Cadet joacă acum trei jucători care au fost în lotul Rapidului la începutul sezonului. Stoian e cel mai important dintre ei. De altfel singura pierdere pentru lotul lui Mihai Iosif. Pentru că Georgescu şi Tociu au jucat foarte puţin şi nu au arătat calităţi ca să rămână. De menţionat este însă că Robert Georgescu a ajutat la începutul sezonului în ceea ce priveşte partea administrativă, mai ales legată de legitimări.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Văcaru, omul care a stopat un dezastru pentru Cadet

Poate când erau ei nu veniseră încă tricourile albe. Nu ştim ce s-a întâmplat. Cert este că e urât să vii într-un echipament care ştii că împiedică Rapid să joace în vişiniu pe Giuleşti. Când oricum pentru tine culoarea nu are vreo importanţă. Nu e nimic. Chiar şi aşa, Rapid a bătut 6-2, a rămas pe primul loc, în timp ce CS Cadet e tot pe ultimul. Cu toate că trebuie să recunoaştem, a avut o prestaţie mult superioară celei din tur. Asta însă şi datorită portarului Văcaru. Fără de care, probabil, scorul ar fi fost undeva similar cu cel de pe terenul „Prosport”.

CITEȘTE ȘI  Rapid a plecat în cantonament la Poiana Brașov! Află lotul

LĂSAȚI UN MESAJ