Alte sporturi

Stan ”Inimă de leu”, în numele fratelui

Capul de afiș al galei “Ascensiunea Titanilor, programată în sala Giulești, pe 20 noiembrie, de la ora 19.00, are o încărcătură specială. Se vor întâlni la categoria grea, într-un meci pentru titlul de național al profesioniștilor în versiunea SFC, bucureștenii Eugen Stan și Marin Savu. Stan urcă în ring pentru prima oară după moartea fratelui său, Vasile Stan, decedat în iunie anul acesta în condiții tragice la numai 38 de ani. Supranumit “Ïnimă de leu”, Eugen Stan are 310 meciuri disputate la amatori, dintre care a pierdut doar 9, și peste 60 la profesioniști. La amatori, Stan a fost multiplu campion național de cadeți, juniori, tineret și seniori.

Drama fratelui lui Stan

“Am 33 de ani și fac box de la 10 ani. Boxul e practic o parte din viața mea , o să-l iubesc mereu. Aș vrea să fac box toată viața. «Inimă de leu» mi-a spus fratele meu, Vasile Stan sau Gogu, cum îi spuneau prietenii, acum mulți ani când am ieșit campion național de cadeți. El mi-a fost și antrenor și mentor, a fost omul care m-a îndrumat către box. Dorința lui cea mai mare era să mă vadă campion național la profesioniști așa că pe 20 noiembrie am să fac tot posibilul să i-o îndeplinesc. Am o motivație în plus și voi boxa în numele fratelui meu. E meciul anului pentru mine!”, spune Eugen Stan. Astă-vară, Vasile Stan a fost înjunghiat sub privirile fiului său.

Amer1knu’ în deschidere

Gala “Ascensiunea Titanilor”, programată pe 20 noiembrie de la ora 19.00 în sala Rapid, este organizată de Niță Brothers Global Promotions în colaborare cu Liga Mondială  SFC Fighting Championship. Este al 10-lea eveniment de acest gen organizat de Niță Brothers Global Promotions începând din 2011. Gala va fi  alcatuita din 6 meciuri de box si 6 de kickboxing. În deschidere va cânta alt rapdist cunoscut Amer1knu’.
stan-centru

Alatura-te comunitatii 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.