Rapid

Laromet: trecut, prezent şi viitor

Laromet este terenul pe care puştii lui Mihai Iosif se antrenează în prezent. Un gazon extrem de prost şi lipsa oricăror condiţii minime. Gen apă sau curent electric… Puştii nu fac însă nazuri. Ştiu că drumul către glorie nu este uşor. Dar ar trebui că acest teren este şi unul încărcat de istorie. Şi nu orice fel de istorie, ci una de un vişiniu pur. Mihai Iosif chiar ne spunea că primele sale meciuri acolo le-a jucat în tinereţe. Însă pe acel teren juca, acum mai puţin de 20 de ani şi formaţia Rapidului. Cea de tineret, este adevărat. Însă ce nume erau în componenţa ei!

Raţ, Voicu şi Târţău au jucat pe Laromet

Pentru că pe atunci era formaţia de tineret-rezerve, acolo jucau şi fotbalişti trecuţi bine de 21 de ani. Un exemplu în această fotografie este cel al lui More Târţău, fost golgheter al Rapidului. Cadrul este realizat pe arena Laromet undeva la începutul lui 1999, adică la mijlocul sezonului magic în care Rapid a ieşit campioană naţională atât la seniori, cât şi la juniori rezerve. Dacă pe Ionuţ Voicu sau Răzvan Raţ îi remarcaţi uşor, merită menţionate şi alte nume. În primul rând cel al antrenorului Ionuţ Chirilă, dar şi a căpitanului Andrei Mărgăritescu. A cărui carieră este însă legată de Dinamo.

rapid-laromet-voicu

Grupa 2001, cadru asemănător

Cam în acelaşi decor se antrenează acum jucătorii Rapidului. Iar grupa 2001 chiar îşi joacă meciurile de pe propriul teren acolo. Practic tocmai puştii pe care îi puteţi vedea în fotografia principală. La aproape 18 ani diferenţă faţă de cea cu Raţ şi Târţău în prim plan. O perioadă în urma căreia nici unul dintre micuţii de la 2001 nu era născut. Şi nici măcar mulţi din primul unsprezece al primei echipe pe care Mihai Iosif o duce acum spre liga a patra. Şi, sperăm noi, cât mai curând înapoi în Liga 1.

 

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.