Scandal

Când presa mai şi dezinformează

Am lăudat presa pentru aportul avut în soluţionarea cazului Obed, însă acum trebuie să o şi arătăm cu degetul. Curând, în Gazeta Sporturilor a apărut un material conform căruia mai mulţi jucători din lotul Rapidului printre care Morar, Kuşnir, Potecea, Răsdan şi Ţîră nu primiseră vreun ban în 2016. Nimic de zis legat de situaţie, pentru că mai mult ca sigur aşa a fost… Şi nu doar ei. Am prezentat noi alte cazuri precum Trandu sau Jeslinek. Deocamdată! Problema este alta. Sumele pe care, sursa menţionată mai sus le-a trecut în dreptul fiecăruia ca remuneraţie lunară.

Dacă cineva crede că Potecea are salariu de 2500 euro pe lună sau Răsdan de 2000 de euro înseamnă că are serioase probleme. Nu că ceilalţi ar avea altă situaţie… E adevărat, pentru un club precum Rapid nu ar fi sume mari, însă sunt mult prea umflate. Probabil că ele ar fi corecte dacă în loc de euro ar fi trecuţi lei. Cu excepţia lui Kuşnir la care scria clar în contract că ia 10000 de euro pe 3 luni, deci 3333 pe lună (act publicat prin toamnă). Poate nici Morar nu ia doar 3000 de lei, însă sigur nici 3000 de euro! Despre Răsdan vă putem spune sigur că este remunerat cu undeva în jurul a 1500 de lei pe lună.

Bine, remunerat e mult spus, că banii sunt doar în acte. Totuşi, la Rapid sunt probleme mari, dar să apari tu şi să scrii nişte sume gândite pe genunchi este aberant. Şi nu e prima dată, fiindcă tot Gazeta Sporturilor furnizase în iarnă şi informaţii legate de salariile lui Costin şi Căruţă care, în viziunea lor erau de 5000, respectiv 3000 de euro lunar. Să fim serioşi! Înţelegem că se mai exagerează, dar nici chiar aşa. Vă asigurăm noi, băieţi, că Morar, Răsdan, Ţîră şi Potecea nu au banii pe care i-aţi scris voi acolo.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.