Franta – România. Alături de rapidişti!

moldovan prosport

Franţa – România este meciul zilei la EURO 2016 şi unul dintre cele mai importante ale competiţiei. Asta pentru că este meciul de deschidere şi are o încărcătură aparte. Acolo, avem şi noi câţiva reprezentanţi de seamă care au avut legătură cu Rapid, mai mică sau mai mare. În primul şi în primul rând este Cristi Săpunaru. Omul care respiră, mănâncă, bea, doarme şi simte vişiniu. Sau alb-vişiniu. Copilul Giuleştiului, coborât din galerie pe teren şi care a purtat culorile Rapidului pe cele mai mari culmi ale fotbalului.

Nu mai are nevoie de alte prezentări, pentru că i-am dedicat şi îi vom dedica numeroase materiale separate. Pe lângă el, mai este Răzvan Raţ. Omul cu 112 selecţii în echipa naţională nu şi-a strigat vreodată dragostea pentru Rapid, dar el a făcut parte atât din echipa care a luat titlul în 1999, cât mai ales în 2003, când a fost om de bază. Iar pentru noi, faptele sunt cel puţin la fel de importante ca şi declaraţiile de dragoste. De fapt, mai importante! Apoi, este Florin Andone. Marcator a 21 de goluri în Spania, cel care, probabil, va fi titular în atac, şi-a declarat deschis simpatia pe care o are din copilărie pentru Rapid.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Andone Sapunaru

Nu putem uita nici de Viorel Moldovan! Primul secund al lui Anghel Iordănescu, care o va antrena pe Auxerre după EURO 2016. Vio a venit la Rapid la începutul lui 2006, a jucat doar un an în Giuleşti. Dar s-a ataşat iremediabil de clubul de lângă Podul Grant. Apoi, ca antrenor, în sezonul 2013-2014, ne-a purtat spre promovare pe banii lui! Nu în ultimul rând, trebuie să îl menţionăm şi pe Daniel Isăilă. Chiar dacă nu este foarte legat de Rapid, acesta a jucat la începutul anilor ‘2000 în tricoul vişiniu şi sigur păstrează amintiri frumoase legate de Rapid.  Pentru ei trebuie să susţinem România! Ei sunt oamenii pe care suporterii rapidişti de pretutindeni ar trebui să-i susţină necondiţionat pe tot parcursul campionatului european. Hai România!

CITEȘTE ȘI  Albert Stahl: "Trebuie ca noi să jucăm, chiar dacă toți sunt împotriva noastră"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.