Naționala de Fotbal a RomânieiRapid

Rapid, ca nationala la Călăraşi!

Revenită pe locul 2 în play-off-ul Seriei I după ce etapa trecută a pierdut în Giuleşti, Dunărea Călăraşi mai are însă o şansă în faţa Rapidului şi a obţinerii promovării directe în Liga 1. Cu o victorie sâmbătă, pe teren propriu, echipa lui Adrian Mihalcea îi poarte luat din nou faţa liderului, deoarece are un golaveraj net superior. Un succes la două goluri îi va menţine până la final pe loc promovabil direct, însă trebuie să aibă un parcurs fără greşeală în ultimele patru etape rămase până la finalul sezonului.

Meciul de pe stadionul „Ion Comşa”, ce va începe la ora 13:00, nu va putea fi urmărit însă de suporteri. Clubul călărăşean a fost sancţionat de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF cu disputarea următoarelor două jocuri de pe teren propriu cu porţile închise, datorită incidentelor de la finalul partidei cu Dacia Unirea Brăila. Totuşi, conducătorii Dunării au găsit o soluţie pentru ca fanii echipei să poată urmări în mod grupat acest derby cu Rapid. Meciul va fi proiectat pe două ecrane uriaşe montate pe scena din parcul Dumbrava din oraşul Călăraşi. Va fi un eveniment rar întâlnit în oraş, pe care suporterii îl vor repeta la vară, atunci când naţionala României va juca la Campionatul European din Franţa.

„Echipa noastră, Dunărea, are mare nevoie de susţinerea suporterilor care s-au întrecut pe sine la ultimele jocuri, susţinute, desigur, la Călăraşi. Îi învităm pe toţi cei care iubesc Dunărea, care iubesc fotbalul de calitate, în Parcul Dumbrava, lângă scenă, pentru a-i urmări pe „galben-albastri” într-un meci atât de important pentru noi. Va fi un duel de neuitat pe care sperăm să-l câştigăm. Chit că vor fi la distanţă, suporterii noştri vor da energia necesară băieţilor noştri. A venit momentul să învingem Rapidul!”, susţine Marian Dinulescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi şi unul dintre suporterii de top ai echipei din Liga 2.

Mihalcea: „Ar fi prea mult un al patrulea rezultat negativ într-un singur an”

Şi antrenorul Adrian Mihalcea regretă că jucătorii săi nu vor putea fi încurajaţi de spectatori, însă misiunea sa e una foarte clară, să câştige meciul. „Păcat că vom juca fără spectatori, întrucât foarte multă lume ar fi aşteptat meciul acesta. Să vadă la lucru echipa locală contra unei echipe valoroase. Păcat că spectacolul va lipsi, dar ceea ce mă interesează mai mult pe mine e faptul că îmi doresc să câştig. Ar fi prea mult un al patrulea rezultat negativ într-un singur an şi faptul acesta mă înrăieşte la figurat, şi mai mult. I-am simţit şi pe băieţi la finalul jocului din Giuleşti un pic dezamăgiţi. Şi-au dat seama că puteau să obţină mai mult din acest meci, dar îi vreau la fel de montaţi şi la meciul de sâmbătă şi sunt convins că atunci avem şanse mult mai mari să câştigăm acasă”, spune Mihalcea, citat de site-ul oficial al Dunării.

În precedentele trei întâlniri dintre Dunărea Călăraşi şi Rapid în acest sezon, giuleştenii s-au impus tot de atâtea ori, de fiecare dată cu acelaşi scor, 1-0. Despărţite de trei puncte, primele două clasate din play-off-ul Seriei I, Rapid Bucureşti şi Dunărea Călăraşi, vor juca sâmbătă, de la ora 13:00, la Călăraşi, în prima etapă a returului.

Sursa: liga2.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.