Rapid

Pe Giuleşti se vor mai juca meciuri!

Nu vă mai luaţi după posturi TV cretinopate, fiindcă de acolo a pornit zvonul că ar fi ultimul meci pe Giuleşti înainte de promovare. Într-o lume în care jurnaliştii, sau cel puţin o mare parte a lor, sunt semi-analfabeţi, mulţi încă dau crezare tuturor ştirilor care apar la TV şi pe site-uri. Aşa a fost şi cea cu ultimul meci pe Giuleşti, acela cu Clinceni. Rapidiştii nu au nevoie să fie manipulaţi astfel pentru a umple stadionul cu Academica Clinceni. Iar pentru a clarifica aceste lucruri, să luăm totul punctual.

  1. Din declaraţii oficiale s-a vorbit că, în cazul în care se aprobă proiectul final, stadionul Giuleşti va intra în renovare de la începutul lui 2017. Acum suntem în 2016, OK?
  2. Dacă, Doamne fereşte!, vom fi depunctaţi, atunci vom termina pe locul 2 şi vom juca baraj / baraje pentru a accede în primul eşalon. Deci minimum încă un meci pe Giuleşti. Maximum două;
  3. Pentru Liga 1 se spune despre Giuleşti că nu va lua licenţa. Probabil însă că se va folosi din nou o derogare şi vom juca tot acolo fără probleme. Măcar încă jumătate de an!!!
  4. Mai important decât orice, proiectul trebuie să fie aprobat! Până nu se scrie negru pe alb că Giuleştiul e bun de renovare, reconstrucţie sau orice altceva, nu are cum să fie vorba despre ultimul meci!

Toate acestea fiind spuse, sper că am înţeles cu toţii mesajul. Nu de alta, dar nu vrem să îi mai punem pe cei de la Clubul Sportiv în posturi penibile de a redacta şi distribui mesaje care să ne îndemne la calm, în sensul că să nu năvălim pe gazon după meciul cu Academica Clinceni pentru bucăţi din gazon sau alte mici suveniruri. Chestiile astea se practică, dar Giuleştiul încă nu intră în hibernare! Să sperăm că acest lucru se va întâmpla curând, dar până atunci mai este!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.