Rapid

Ovidiu Herea: Nu exclud o revenire in Giulesti

Fost jucător la Rapid în perioada 2007-2013, Ovidiu Herea se bucură de revenirea echipei din Giuleşti în Liga 1 şi nu exclude o întoarcere în Grant. Herea a mai precizat că a pierdut 200.000 de euro atunci când s-a despărţit de club, dar nu poartă resentimente.

Herea a jucat la FC Sion în intervalul 2013-2015 şi spune că naţionala Elveţiei este formată din jucători cu experienţă, care joacă de mult timp împreună astfel că România va avea un meci foarte dificil la EURO.

„Nu am vorbit cu nimeni din conducerea Rapidului, nu este o exclusă o revenire, dar nu m-a contactat nimeni. Mă bucur că au reuşit să promoveze în prima ligă, sper să redevină ce a fost. Am renunţat la toţi banii pe care îi aveam de primit de la Rapid, îmi luasem gândul de ei. Am pierdut în jur de 200.000 de euro. Sunt în discuţii cu alte echipe din afară, dar nimic concret.

Elveţia este o echipă puternică, joacă de mult timp împreună, au jucători care evoluează în campionate importante”, a declarat Ovidiu Herea la ProSport LIVE.

Sursa: prosport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.