Fan Zone

Giuleştiule, cât eşti de frumos!

Nu puteai întârzia la Rapid – Academica Clinceni, ultimul meci al Rapidului jucat pe propriul teren în sezonul 2015-2016. Programat tembel la ora 14:00 când soarele dogorea incredibil, meciul a depăşit orice aşteptări. Faptul că Rapid putea promova matematic a ademenit suflarea rapidistă mai ceva ca o zi liniştită la plajă. Oamenii au venit cu miile. Au fost undeva între 8000 şi 9000 în tribune. Record pentru acest sezon! Razele dogoritoare n-au încurcat cu nimic rapidistul de rând. Nici măcar pe cei care au intrat ceva mai târziu.

Coada la bilete era imensă, iar dacă ajungeai la stadion aproape de ora fluierului de start, mai bine mergeai pe partea cealaltă a străzii. Altfel nu aveai pe unde trece. În tribune erau deja 6000 de oameni, alte 3000 pe afară. Atmosferă de sărbătoare, miros de promovare! Tribuna a doua s-a umplut ochi. Peluza mai puţin, dar n-a contat. Armonia a dominat suporterii duminică. Şi a fost atât de frumos! A fost unul dintre acele meciuri în care şuturile lui Morar şi ale lui Kuşnir au fost calibrate de încurajările frenetice de deasupra tuşelor.

Centrările de gol de la Tudoran, Fota şi Luque au purtat de asemenea pecetea vocii rapidiste. Mai precise ca niciodată ele au început un spectacol care s-a terminat târziu, pentru că la final, hora bucuriei s-a încins la centru. În faţa aceloraşi cam 17.000 de ochi, pentru că nimeni n-a îndrăznit să părăsească vechiul Giuleşti înainte de a le mulţumi favoriţilor care au promovat, deşi sunt neplătiţi de luni bune. Cântecele au fost mai frumoase şi mai prelungi ca oricând, iar şefi de galerie au fost Nicolae Vasile şi Andrei Drăghia.

Cei doi căpitani, oameni care obţin a doua promovare cu Rapid. La fel cum este şi cazul lui Mădălin Martin, dar care, din păcate, a fosts suspendat. Nu ştim ce se va întâmpla în continuare, dar Giuleştiul a oferit o nouă felie de istorie. O nouă filă de poveste minunată, ce nu poate fi egalată niciunde în lume. O voce compusă din 8500 de glasuri care a sfidat orice logică şi a adus o nouă victorie imensă. De fapt, o promovare pe care mulţi se temeau că o vom rata. Noi nu, pentru că ştim de ce este capabil Rapid. Clubul, blazonul, galeria! De am fi aşa mereu… Tare frumos eşti, Giuleştiule!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.