Rapid

Veşti proaste! Nu jucăm pe Giuleşti

Principala cauză o reprezintă datoriile care s-au acumulat în cei 3 ani petrecuți de la aprobarea planului de reorganizare. În loc să le achite pe cele vechi, persoanele care au trecut prin conducerea clubului au acumulat noi datorii. Viorel Duru a dat ca exemplu situația lui Dinamo, care a ieșit din insolvență după mai puțin de doi ani.

„Dacă discutăm de Rapid, din ce știu eu, stadionul Giulești nu este omologabil pentru Liga 1, pentru că nu are încălzirea terenului. Nu e responsabilitatea Federației. Regulamentul e foarte clar, o singură dată se poate da derogare: la prima promovare în Liga 1. Ei nu mai sunt prima dată promovați în Liga 1”, a declarat Viorel Duru, în exclusivitate pentru Digi Sport.

„Pe Rapid nu o văd ieșind din insolvență prea curând. Rapid a mai acumulat datorii de două milioane și jumătate – 3 milioane de la data la care s-a aprobat planul de reorganizare. Este destul de grav ce se întâmplă la Rapid, pentru că nu a existat infuzia de capital care a existat la Dinamo”, a mai spus directorul Administrației de Licențiere din cadrul FRF.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.