Rapid

„E o tragedie! Condoleante familiei!”

Toată suflarea fotbalistică din România a fost înmărmurită de moartea lui Patrick Ekeng, mijlocaşul lui Dinamo, care s-a prăbuşit pe teren la partida cu Viitorul. Excepţie nu face, bineînţeles, nici Rapid, astfel încât clubul de lângă Podul Grant a ţinut să transmită sincere regrete prin intermediul lui Dan Alexa, care a oferit câteva cuvinte pentru 1923.ro. „Suntem devastaţi, nu ne vine să credem… Nu am ce să mai zic, e o mare tragedie. E cumplit! Când am văzut imaginile am vrut să fie doar un coşmar… Condoleanţe familiei îndurerate şi Dumnezeu să îl ierte!”

Mai mult, şi Radu Birlică, administratorul special al clubului a ţinut să îşi exprime în numele întregii suflări rapidiste durerea provocată de tragedia incomensurabilă care a lovit clubul Dinamo şi întreg fotbalul românesc. „În astfel de momente, niciun cuvânt nu mai poate consola. Este prea mare durerea… Îţi vine să plângi numai când vezi imaginile, dar când primeşti şi crunta veste… Dumnezeu să îl ierte pe Patrick Ekeng! Rapid este alături de familia devastată, dar şi de clubul Dinamo”, a declarat, pentru 1923.ro, Radu Birlică.

În plus, aşa cum era normal, întreaga delegaţie a Rapidului a fost pe terenul din Ştefan cel Mare pentru a aprinde o lumânare, a aduce un ultim omagiu şi pentru a se ruga pentru sufletul tânărului de 26 de ani dispărut prematur dintre noi.


Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.