Rapid

Răzvan Trandu merită mai mult!

Duminică Rapid a sărbătorit, dar de la meleul bucuriei a lipsit un pion extrem de important. Răzvan Trandu! Unul dintre cei mai buni oameni ai Rapidului din acest sezon, cu şase goluri marcate, câteva decisive, şi destule pase de gol, s-a accidentat grav de ceva vreme, iar acum se află acasă, la Timişoara, unde se tratează pe banii lui! E urât că nu s-a putut bucura şi el cu restul băieţilor, dar este şi mai trist că după ce s-a accidentat jucând pentru Rapid nu a mai încasat vreun ban…

Răzvan Trandu este unul dintre cei mai buni rapidişti din acest sezon. Din păcate, el s-a accidentat serios la meciul cu Berceni, după ce unul dintre spărgătorii de lemne care joacă în liga a doua şi se crede sportiv i-a intrat tare din spate. Problemele la genunchi nu i-au mai dat voie să joace, ba chiar va absenta mai multe luni de pe teren. Fireşte, investigaţiile, tratamentul şi tot tacâmul şi le-a făcut singur, pe banii săi. Conform informaţiilor 1923.ro, undeva în jurul a 600 de euro. Nu este o sumă mare, dar doare tratamentul la care a fost suspus.

Răzvan Trandu ar fi trebuit susţinut, nu lăsat de izbelişte acum, că s-a accidentat, cum s-a mai întâmplat şi cu Jiri Jeslinek, de exemplu, a cărui poveste o vom expune curând. Dar ce pretenţii să avem când Răzvan Trandu nu a încasat în 2016 de la club decât 500 de euro, adică două prime de joc. O sumă colosală, cu care, evident, fiecare fotbalist are toată tragerea din inimă să tragă la promovare. Totuşi, chiar şi aşa, din punct de vedere sportiv, Rapid a promovat în Liga 1, iar golurile lui Trandu de la Buzău, de la Clinceni sau de acasă cu Brăila au fost extrem de importante!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.