Rapid

Sunt asigurări că scăpăm de depunctare

În direct la Digi Sport Matinal, managerul sportiv al Rapidului, Dinu Gheorghe, a declarat că este optimist în această privinţă şi că banii vor fi viraţi la timp.

„Am şi eu speranţă, ca toţi cei care iubesc Rapidul, că plata se va face. Mai multe trebuie să îl întrebaţi pe domnul Moraru. Acum sunt convins că se va rezolva, nu putem pentru 63.000 de euro să ratăm o promovare în Liga 1. S-ar putea şi azi, s-ar putea şi mâine dimineaţă, noi trebuie să avem ştampila bancară până mâine. Noi trebuie să avem banii şi să facem plata, altceva nu mai contează. Eu vă spun că banii vor fi plătiţi. Domnul Moraru a făcut şi el cât a putut, că n-a făcut o echipă ca Real Madrid. Dacă nu era domnul Moraru să ia Rapidul de la domnul Zamfir, Rapidul nu mai exista. Vom vedea pe 19 ce decizie dă instanţa, dacă va mai fi domnul Moraru patron sau ia Massone echipa. Pentru mine e foarte important să se facă această plată şi eu cred că se va face. Sper să ne trezim, pentru a fi promovaţi din punct de vedere sportiv. Cred că echipele de liga a doua nu au şanse la baraj, în primul rând şi din punctul de vedere al programului. La echipă predomină dorinţa jucătorilor de a evolua în Liga 1, în sezonul viitor”, a declarat Dinu Gheorghe, la Digi Sport Matinal.
Mai mult, intenţiile bune sunt confirmate şi de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Federația a primit ordin de la FIFA să depuncteze Rapidul, iar giuleștenii au reacționat imediat. Rapidiștii s-au mobilizat imediat după ce au fost amenințati cu depunctarea, de teamă să nu piardă promovarea, mai ales că se află în pole position pentru câștigarea primei serii din Liga a II-a. Au căzut la o înțelegere cu Rhema Obed, jucătorul englez căruia îi datorează 60.000 de euro. Dar ar putea fi prea târziu.

Avem un document în care ni se spune că, în perioada imediat următoare, o să primim dovada că există o înțelegere că plata se va face. Dar, repet, toate aceste documente trebuie trimise la FIFA, nu la FRF. Noi suntem obligați să aplicăm decizia FIFA, a explicat președintele forului de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu. Rapidiștii s-au mișcat repede pentru că există o speranță să scape fără depunctare. Un caz similar a fost în Rusia. Acum, la fel ca atunci, FIFA va decide respectarea deciziei sau anularea ei.
Sursa: www.rapidtv.info

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.