Rapid

Final / Rapid – ACS Berceni 1-1

Ultima etapă a sezonului regulat din Liga 2 începe astăzi, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 si Dolce Sport 1 cu întâlnirea dintre Rapid și ACS Berceni. Partida se va disputa pe arena formației pregătite de Dan Alexa.

Giuleștenii sunt lideri în Seria I după 23 de etape disputate. Formația pregătită de Dan Alexa a acumulat 53 de puncte, din 16 victorii și 5 remize și indiferent de rezultatul partidei din această seară vor intra în play-off de pe primul loc.

Rapidiștii și-au asigurat prima poziție în runda trecută, când au câștigat la Galați, împotriva Oțelului, cu 3-0. Gazdele de azi au câștigat la scor ulitmele două meciuri jucate acasă, 5-0 cu Bucovina Pojorâta și 5-1 cu SC Bacău. Dan Alexa nu va putea conta în partida de azi pe Robuste și Rafa Jorda, ambii accidentați.

În tabăra oaspeților situația nu e atât de simplă. ACS Berceni e pe locul 7, primul sub linia care delimitează echipele calificate în play-off de cele care vor lupta în play-out.

Echipa pregătită de Marian Rada are 33 de puncte, cu două mai puțin decât SC Bacău. Astfel, o victorie este necesară pentru oaspeții de azi, dar nu și suficientă. SC Bacău joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul celor de la Academica Clinceni.

ECHIPA PROBABILĂ A RAPIDULUI:

Drăghia – Kușnir, Avrămia,Cruz, Fota – Trandu, Raul Costin – I. Popa, Nkoy, Morar – Martin

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.