Scandal

„fcsb are actele de insolventa facute!”

Aluziile lui Reghecampf privind posibila insolvenţă a Astrei nu au trecut neobservate de probabil viitoarea campioană a Ligii 1. Dani Coman l-a ironizat pe tehnician la Digi Sport Matinal, spunând, în stilul lui Becali, că deţine informaţii conform cărora fcsb nu va putea juca în cupele europene, dar nici Şumudică nu a rămas mai prejos. În direct pe Digi Sport 1, tehnicianul a intrat în jocul propus de Reghe şi a afirmat că acesta probabil are relaţii foarte bune din moment ce este la curent cu tot ce se întâmplă la Astra.

Dacă domnul Reghecampf a avut timp să vorbească despre asta înseamnă că suntem o echipă importantă și sunt mândru de asta. Referitor la desființarea echipei, cred că patronul știe deja că avem telefoane ascultate. Deci au unul care lucrează pentru DNA și dacă știe că ne desființăm au pe cineva și pe filiera ANAF-ului. Cel mai important e să vadă forurile competente dacă putem primi licența„, pentru ca apoi să facă trimitere la gafa făcută de antrenorul Stelei privind cifrele avute de Stanciu în derby-ul cu Dinamo (conform cifrelor INSTAT, mijlocaşul ar fi făcut 600 de „şprinturi”, susţinea Reghe): „Astăzi se plătește salariul pe februarie, primele sunt plătite. Eu sunt antrenor, nu sunt nici manager general, nu mă pricep la cifre foarte bine, ci doar la statisticile INSTAT. Ar fi bine să se uite și el mai atent la ele, eu pe alea le citesc. Eu îmi fac treaba pe teren, nu putem fi acuzați de nimic. Ar trebui să nu mai vorbească despre noi„.

Şumudică admite că este vorba de un război psihologic dus cu Steaua, însă este de părere că adversarii ar trebui să fie mai reţinuţi în condiţiile în care dispun de toate resursele necesare pentru a face performanţă, dar totuşi nu reuşesc.

Această echipă cu toate problemele pe care le are conduce campionatul cu o constanță covârșitoare, de 27 de etape. Asta ar trebui să fie o problemă. Sunt lucruri cu banii la zi și condiții extraordinare și nu pot atinge performanțele Astrei. Asta e mai grav„, a mai spus tehnicianul Astrei, pentru ca apoi să ironizeze din nou echipa lui Reghecampf, care a reuşit să îl ia doar pe Enache, deşi a curtat mai mulţi jucători de la Giurgiu: „Dacă avem probleme, mai vindem un jucător la fcsb. Dacă trebuie să plătim taxele, mai vindem un jucător la Steaua și iar supraviețuim și iar îi batem. Eu am luat pe cine am luat, am plătit și jucătorii și i-am și bătut. E și un război psihologic. Să fie mai explicit domnul Reghecampf, am citit şi eu mesajul cu Moș Crăciun„.

Şi ca tacâmul să fie complet, haide să citim şi declaraţiile pe care Dani Coman le-a făcut legat de insolvenţa fcsb: „Nu avem datorii, nu ne vom desfiinţa. O să discut cu Şumudică să văd ce jucători ne-ar interesa de la fcsb. Le vom face ofertă pentru jumătate de echipă. Ei au actele de insolvenţă făcute de jumătate de an. S-ar putea să nu mai aibă posibilitatea să joace anul viitor în cupele europene. Noi am demonstrat că suntem mai buni decât ei din toate punctele de vedere: şi pe teren, şi administrativ. Să stea liniştiţi, noi avem bani. Le-am plătit băieţilor azi prima de la meciul cu fcsb.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.