Rapid

Clinceni – Rapid 2-3. Victorie de aur!

Clinceni – Rapid s-a încheiat cu trei puncte în sacoşa lui Dan Alexa şi a băieţilor săi. Trei puncte extrem de liniştitoare şi de importante, mai ales după ruşinea de la Constanţa, unde Farul a stat din nou aplecată în faţa Dunării Călăraşi care a bătut cu 6-0. Vlad Morar a marcat primele două goluri şi l-a ajuns pe Răzvan Trandu în clasamentul golgheterilor Rapidului, cu şase reuşite. Şi are şanse mari să-l depăşească, având în vedere că mijlocaşul are probleme medicale momentan.

Inspiraţia lui Alexa a ieşit apoi iar la rampă, atunci când a decis să-i ofere lui Morar meritatul standing ovation. Scos de pe teren cu puţine minute înainte de final, substituentul său, Robert Căruţă, a oferit imediat assistul de 3-1 pentru Iulian Popa care a liniştit oarecum finalul prin al 15-lea său gol din acest sezon. E adevărat, el nu are valoarea lui Valentin Alexandru să dea 20 de boabe, dar sunt bune şi cele pe care le-a dat.

Ultimele trei minute le-am trăit, fireşte, periculos, în spiritul Rapidului, după ce Clinceni a redus iar din handicap, dar fluierul final sosit în minutul 90+5 a blocat tabela la Clinceni – Rapid 2-3. O victorie frumoasă, muncită, meritată şi extrem de importantă! Rămânem pe primul loc, la un punct peste vijelia călărăşeană, dar ce meci ne aşteaptă etapa viitoare acasă cu Farul… Pfai… Doar nu credeţi că noi avem forţa Dunării să le dăm şase la fiecare meci, nu? Bravo, băieţi! Am reuşit să câştigăm şi fără Robuste, Kuşnir, Trandu şi Jorda, patru piese extrem de importante în angrenajul echipei, iar asta e important!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.