Scandal

Alo, Comisia! Nicuşor de ce nu e suspendat???

Comisia de Disciplină i-a interzis fundaşului să joace o etapă din cauza gesturilor obscene la adresa publicului, însă stelistul nici măcar n-a fost convocat pentru fix acelaşi tip de comportament.

Steaua le-a produs pagube majore celor de la Pandurii Tg. Jiu după meciul de miercuri seară, de la Severin. În afara faptului că i-a luat toate cele 3 puncte, campioana i-a scos din joc grupării gorjene doi fotbalişti-cheie. Croatul Mrzljak a fost eliminat, iar Săpunaru a fost judecat şi suspendat ieri pentru ieşirea pe care a avut-o după finalul jocului, când a intrat într-o contră verbală cu fanii care îl înjurau. Le-a răspuns şi el la fel, i-a scuipat şi le-a arătat semne obscene. Arbitrii au observat aceste lucruri, i-au oprit legitimaţia de joc, iar ieri comisia i-a aplicat o amendă de 1.300 de euro plus o suspendare de un joc.

Doar Săpunaru a fost penalizat, nu şi stelistul Nicuşor Stanciu. Care a fost protagonistul unor evenimente trase la indigo după cele în care a fost implicat şi Săpunaru. Stanciu le-a arătat degetul mijlociu suporterilor din spatele băncii Stelei, lucru surprins de camerele TV. Inclusiv decarul campioanei a confirmat gesturile: şi-a cerut scuze într-o postare pe un site de socializare. Cu toate acestea, lui nu i s-a oprit legitimaţia şi nici n-a făcut obiectul unei judecăţi ieri, la Comisia de Disciplină.

CONCLUZIA: pentru acelaşi tip de fapte, petrecute în acelaşi timp şi aproape în acelaşi loc, Săpunaru a fost suspendat şi va lipsi în meciul cu Astra, de marţi, de la Giurgiu, în timp ce Stanciu va avea drept de joc şi va fi titular mâine pentru trupa lui Reghecampf în confruntarea cu ASA Tg. Mureş, de pe Arena Naţională.

Sursa: gsp.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.