Rapid

Rapid-Călăraşi. Cum vede Alexa meciul

Un eveniment foarte important pentru elevii Școlii Generale, nr. 162, s-a petrecut astăzi, când antrenorul Rapidului, împreună cu câțiva jucători, le-au făcut acestora o vizită, stând de vorbă cu ei și împărțindu-le bilete la meciul de mâine, cu Dunărea Călărași.

Dan Alexa a vorbit și despre mult așteptatul moment de mâine, atunci când Tribunalul București va da o decizie în cazul falimentului Rapidului, toți rapidiștii sperând într-o nouă amânare. „Termenul de vineri este foarte important pentru Rapid și avem speranța că se va amâna iar. Tot mâine joacă și primele două clasate, luptăm pentru primul loc. Adversarii noștri au un meci în plus și au dovedit că au un grup bun și nu o să ne fie ușor, dar cheia jocului este la noi. Suntem o echipă care vrea să joace în prima ligă și trebuie să avem foarte multă determinare”, a spus antrenorul nostru.

Noul venit la Rapid Raul Costin a vorbit și el despre meciul de mâine. „Pe noi nu ne interesează partea administrativă, pentru noi cel mai important e să câștigăm meciul de mâine și vrem cele trei puncte. Am înțeles că nu vor fi probleme cu procesul de insolvență”, a spus mijlocașul rapidist.

Rapid și Dunărea Călărași se întâlnesc mâine, în Giulești, de la ora 18:00, o victorie a Rapidului aducându-i pe giuleșteni pe primul loc. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte în fruntea clasamentului, însă Rapid are un meci mai puțin disputat.

Sursa: RAPID TV


Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.