Scandal

Ce reeditare? Să ne dea calificarea!

În 2006 am fost eliminaţi din sferturile Cupei UEFA într-o manieră atât de nedreaptă încât soarta şi-a luat tributul în semifinale. Acum, doi jucători ai defunctei steaua, Ghionea şi Petre Marin care, aşa cum bine ştim, este suporter al Rapidului, au sugerat într-o conferinţă de presă ca acel meci să se rejoace. Un soi de amical. Păi de când avem noi amicale cu defuncta steaua? Suntem prieteni şi nu ştim noi? Cu atât mai mult cu cât acum un deceniu am pierdut o calificare pe care o meritam din plin. Care ni se cuvenea!

În locul acestor aberaţii cu rejucarea, mai bine ar face cei doi băieţi, alături de ceilalţi din acea echipă să recunoască superioritatea totală a Rapidului de atunci. O superioritate materializată după doar câteva săptămâni în campionat, când i-am bătut cu 2-0 chiar pe terenul lor. Mă rog, pe fosta Lia Manoliu, că ei n-au avut mai niciodată un teren propriu… Adică pe acelaşi teren unde în sferturi am făcut 0-0, după ce băieţii ăia se baricadaseră cu toată echipa să nu ia gol. Şi n-au luat, din păcate…

Istoria nu se schimbă, dar nici noi nu uităm. Ne-am săturat să tăcem şi să admitem că aşa a fost să fie… Nu, defuncta steaua a avut atunci noroc cu carul, aşa cum a avut în întreaga ei istorie. Şi care, uneori s-a întors cu vârf şi îndesat, aşa cum e normal. Middlesbrough, Napoli, Ludogoreţ… Şi aşa mai departe. Nu ne interesează o reeditare, băieţi! Sorine şi Petrică, rămâneţi, tată, la fotbalul vostru pe teren sintetic pentru întreţinere şi nu mai aduceţi în discuţie meciuri amicale cu Rapid, că nu e cazul!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.