Rapid

Moroeni – Rapid 2-4. Atacantii in forma

Bradul Moroeni – Rapid s-a terminat 2-4. Rapid a jucat marţi, 29 martie, un meci amical în comuna dâmboviţeană, împotriva unei echipe de liga a patra pe care a învins-o fără mari probleme, chiar dacă până la pauză gazdele au egalat de două ori, tabela arătând 2-2. Asta şi din cauza faptului că Dan Alexa a început cu o echipă în care au jucat mai multe rezerve şi juniori. Iată care a fost primul unsprezece al Rapidului: Botaş – Pleşa, Petre, Costache, Constantin – Căruţă, Răsdan – Tudoran, Potecea, Novac – Ţîră.

Practic, toţi cei patru fundaşi, dar şi mijlocaşul stânga, Cosmin Novac, sunt juniori de-ai clubului, care încă nu au debutat în meciuri oficiale, la fel cum nu au jucat nici Botaş şi Răsdan, chiar dacă sunt la prima echipă. Golurile Rapidului au fost marcate de Alex Potecea, Cosmin Novac, Cătălin Ţîră şi Patrick N’Koyi, toţi fiind atacanţi! Pentru că partida a fost o sărbătoare pentru localnici, după pauză Dan Alexa a introdus şi şapte „grei”, anume golgheterii Popa şi Trandu, dar şi pe Luque, Cruz, N’Koyi, Fota şi Raiciu. Astfel, Botaş, Pleşa, Potecea şi Ţîră au jucat toate minutele, ei fiind singurii în această postură.

De consemnat că spre final, Cătălin Ţîră a ratat o lovitură de la 11 metri care ar fi putut face scorul şi mai mare. Interesant este că la meci au fost prezenţi oameni importanţi din conducere, în frunte cu patronul Valerii Moraru şi cu administratorul special Radu Birlică.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.