Rapid

Radu Birlica: „Decizia Tribunalului este o veste excelenta!”

Clubul Rapid a primit azi un nou termen pentru procesul de insolvență, stabilit la 20 mai.

„Astăzi s-a dat un nou termen în dosarul de insolvenţă, pentru 20 mai. Noi până la acest termen facem Adunarea Creditorilor şi aprobăm noul plan. Din punctul meu de vedere, eu zic că nu există niciun fel de problemă şi Rapidul va merge mai departe. În sensul că se aprobă acest nou plan şi cu promovarea şi cu ce se va întâmpla în urma promovării să scăpăm chiar de insolvenţă. În mod normal, Rapid îşi va achita toate datoriile conform noului plan, eu sunt foarte optimist mai ales după ceea ce s-a întâmplat astăzi. Din punctul meu de vedere este o veste excelentă”, a declarat Birlică, pentru News.ro, citat de dolce-sport.ro

Întrebat când ar putea ieşi FC Rapid din starea de insolvenţă, Birlică a spus: „Nu mă pot pronunţa asupra acestui aspect, pentru că ar fi ireal. Eu sunt doar optimist, şi optimismul meu este legat de promovare, de oamenii care sunt interesaţi să investească alături de noi, de sponsori. E foarte bine totul”, se arata in stirea publicata pe site-ul sus mentionat.

Rapid, aflată în insolvență din 2012, luptă pentru promovarea în Liga 1! Giuleștenii sunt la egalitate cu Dunărea Călărași în fruntea seriei a 2-a din liga secundă, cu 39 de puncte.

Azi, Dolce Sport 1 transmite de la ora 18:00 derby-ul Rapid – Dunărea Călărași. Meciul este de asemenea transmis in direct si pe Digisport 1.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.