Ovidiu Burcă şochează: „Să iei o puşcă şi să îţi faci dreptate!”

Burcă Rapid
Burcă la Fotbal Club Rapid

Revenit în țară după turneul din India, Ovidiu Burcă a oferit primele declarații după ce a fost demis prin e-mail de către Valerii Moraru: „Vă dați seama, instinctul primar e să iei o pușcă și să iți faci dreptate, mai ales că am pus atât de mult suflet și m-am implicat atât de mult în acest proiect la Rapid. Astăzi vă pot spune că nu mă mai identificam cu ceea ce se întampla la Rapid, a declarat Burcă pentru Dolce Sport.

Fostului președinte i s-a reproșat că nu a adus sponsori la echipă, însă acesta susține că motivul adevărat a fost altul. „Cam toate lucrurile pe care domnul Moraru mi le-a garantat, începusem să nu mai am absolut nimic din tot ceea ce mi-a promis. Cert e că nu pot fi un om în spatele căruia să se ascunda anumiți oameni și să ia anumite decizii în care eu nu cred. Probabil că am început să deranjez. Nu a fost intenția asta mea niciodată, a mai spus Burcă la Dolce Sport.

Ovidiu Burcă a fost președintele Rapidului din luna iulie a anului trecut, reușind să ducă echipa pe primul loc și să păstreze o atmosferă bună în cadrul lotului, chiar dacă nemulțumirile jucătorilor și a angajaților erau mari.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

CITEȘTE ȘI  CLASAMENT | FC Rapid 1923, egal dramatic și locul 3. Cum arată ierarhia

LĂSAȚI UN MESAJ