Rapid

COMUNICAT FC RAPID SA

Conducerea clubului a hotarat rezilierea contractului domnului Ovidiu Burcă instalat în luna iulie 2015 în funcţia de preşedinte al clubului FC Rapid si îi mulțumește pentru intreaga activitate desfasurata alaturi de echipa !

În ultimele șapte luni, Ovidiu a ocupat principala funcție executivă a clubului nostru și și-a îndeplinit exemplar toate obiectivele. A avut o colaborare foarte bună cu antrenorul Dan Alexa și a ajutat Rapidul în transferurile de jucători realizate în această pauză de iarnă, alături de administratorul special al clubului nostru, Radu Birlică.

Ovidiu Burcă s-a născut la 16 martie 1980 și înainte de a ajunge într-o funcție importantă de conducere, a fost un fotbalist cu peste 150 de meciuri pe prima scenă din România, și aproape 250 în întreaga lui activitate de profesionist. Ca și fotbalist și-a trecut în palmares 4 trofee, titlul de campionă în sezonul 2003-2004, dar și alte trei Cupe ale României (2002-2003, 2003-2004, 2004-2005).

Pentru toată activitatea în cadrul clubului nostru, pentru toate realizările pe care le-am reusit împreună, FC Rapid București îi mulțumește public lui Ovidiu Burcă! Mult succes în carieră și numai realizări.

Conducerea FC Rapid

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.