Rapid

Totul despre Rapid – CS Mioveni 3-4

Rapid a jucat azi al doilea amical din presezon. Florin Marin şi Mihai Ianovschi au început în următoarea formulă partida jucată de la ora 18:00, împotriva lui CS Mioveni, pe stadionul ICIM din Braşov: Drăghia – Raiciu, Oltean, Avrămia, Vasile – Martin, Trandu, Cîrstea, I. Popa – Embalo, Mitu. De menţionat este că partida a avut două reprize de câte 60 de minute. În a doua jumătate  meciului, staff-ul tehnic a operat mai multe schimbări.

Astfel, unsprezecele de start de după pauză a arătat în felul următor: Drăghia – Raiciu, Robuste, Dumitrache, Josl – Dedu, Moke, Luque, Neculai – Ganea, Embalo. De menţionat este că în priuma repriză a mai jucat Venţer, care a intrat în locul lui Martin în minutul 12. Cu jumătate de oră înainte de final, Embalo, Ganea şi Raiciu au părăsit terenul, locul lor fiind luat de Puşcaş, Stancu şi Bolozan.

Pentru Rapid au marcat George Ganea, primul său gol pentru Rapid, Wilfred Moke, de asemenea la prima reuşită pentru echipa din Giuleşti, dar şi Cristian Puşcaş, cel care mai punctase şi în precedentul amical, cu Cetatea Râşnov. Scorul final a fost 4-3 pentru CS Mioveni, după ce argeşenii au condus cu 2-0 şi 3-1.

Sursa: RAPID TV

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.