Rapid

Noutăţi despre ţintarul ligii a doua, dar şi despre drepturile TV

După ce a bătut în cuie componenţa celor două serii a noului sezon al Ligii 2, ediţia 2015-2016, şi a hotărât data de 29 august ca perfectă pentru startul campionatului, Federaţia Română de Fotbal a stabilit astăzi ziua în care va avea loc ţintarul jocurilor. Astfel, membrii celor 28 de cluburi înscrise şi acceptate în noul campionat al eşalonului secund sunt aşteptaţi vinerea viitoare, pe 14 august, de la ora 11:00, la Casa Fotbalului pentru a extrage bilele din urne şi a afla viitorul program de meciuri pe care îl vor avea în Liga 2.

În altă ordine de idei, cluburile din Liga 2 care au decis până acum, 5 august, să îşi cedeze drepturilor TV către FRF, pentru ca reprezentanţii acestui forum să organizeze caietul de sarcini şi licitaţia, a crescut la 26 faţă de 19 cât erau pe 29 iulie.

Singurele echipe care nu au făcut acest lucru sunt Ceahlăul şi FC Rapid. Nemţenii sunt de acord cu această cedare, însă nu au cererea semnată de preşedintele italian Angelo Masonne, plecat din ţară. În privinţa giuleştenilor, patronul Valerii Moraru anunţa marţi că are două propuneri de vânzare a drepturilor TV pentru partidele de pe Giuleşti, dar speră ca soluţia FRF, licitaţia alături de celelalte cluburi, să se ridice la nivelul ofertelor actuale.

Sursa: liga2.prosport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.