Istorie

SONDAJ / Luque, noul decar de Giuleşti

O responsabilitate uriaşă! Noul decar al Rapidului va fi spaniolul Miguel Angel Luque. Deşi iniţial se credea că nimeni nu va avea curajul să ia numărul pe care ultima dată l-a purtat legendarul Pancu, spaniolul s-a încumetat. Crescut de Espanyol şi călit la echipele secunde ale Barcelonei şi a lui Ateltico Madrid, mijlocaşul de 25 de ani a arătat o mulţime de calităţi care să-i permită să poarte un număr special.

Ştim, nu joacă numărul de pe tricou, însă să nu uităm că acest număr a fost purtat, în ultimii 30 de ani, de nume sacre în istoria Rapidului. Pe Pancu nu l-a definit neapărat numărul 10, el purtându-l doar un sezon, însă lui i se alătură nume legendare precum Goanţă, Iulian Chiriţă, Dănuţ Lupu, Schumacher sau Herea. Şi nu sunt singurii, fiindcă lor li se alătură şi doi străini de mare talent, marocanul Noureddine Zyiati şi brazilianul Julio Cesar sau muncitorii Emil Dică şi Artiom Karamyan.

Plus Daniel Iftodi, Alexandru Ioniţă II sau Cătălin Doman… O moştenire destul de împovărătoare, dar pe care puştiul venit din Spania pare să o poată duce fără probleme. Acelaşi lucru îl sperăm şi noi, dar şi faptul că va deveni un adevărat lider şi motor al acestei echipe frumoase care se conturează în Giuleşti!

[poll id=”14″]


Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.