Rapid

EXCLUSIV / Ioniţă II explică semnificaţia tatuajului cu Rapid

Alexandru Ioniţă II este unul dintre cele mai bune produse ale Rapidului din ultimii mulţi ani. Mijlocaşul de 20 de ani are o relaţie specială cu echipa care l-a lansat în fotbalul mare, motiv pentru care a ţinut să imortalizeze acest lucru printr-un tatuaj. Lucrarea are un an şi jumătate, dar 1923.ro vă dezvăluie acum şi povestea din spatele ei. Am stat de vorbă cu „Bulgarul”, iar acesta a explicat ce l-a determinat să ia această decizie, după ce a plecat de la Rapid.

tatuaj

„Trebuia să fac ceva ca să demonstrez celor care nu mă cunosc că aş fi în stare să fac orice pentru Rapid, că sunt rapidist adevărat şi că nu o să îmi pară vreodată rău că îmi tatuez Rapid în dreptul inimii. Nu mai ştiu unde am văzut tatuajul, dar ştiu că la final, în loc de durere era dorință. Dar eu am vrut să scriu durere acolo, fiindcă Rapidul pentru care am jucat eu reprezintă şi asta…”, a povestit Ioniţă II pentru 1923.ro.

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. mai fratilor ce o mai dam dupa dud…fara copos suntem ai nimanui,trebuie sa fim barbati si sa recunoastem ca far el o sa stam numai prin B,de bn de rau asigura buget de 7 mil de euro pe an si nu avea echipa prb,cu actualul si un transfer de 200.000 de euro ne e frica,ca o sa il pierdem.Nu tin partea lui copos si nici a galeriei dar sunt rapidist si ma doare ca ne taram precum omizile si rad rivalii de noi.Liderii de galerie trebui sa mearga la copos sa il roage sa se intoarca,pt ca nu ne ia nimeni cu datoriile astea. FZ RAPID!!!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.