Rapid

Dan Alexa, prezentat oficial la Rapid!

Dan Alexa a fost prezentat, joi, în funcția de antrenor principal la Rapid, post în care îl înlocuiește pe Florin Marin, tocmai cel care i-a luat lui locul la Poli Timișoara. Alexa (35 de ani) a semnat un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă unul, iar obiectivul este promovarea în Liga 1 încă din primul sezon.

„Am jucat un an aici, dar starea de spirit a Rapidului a avut impact asupra mea. Rapidul are un farmec special și mă bucur că sunt aici.”, a spus Dan Alexa, instalat pe banca tehnică a alb-vișiniilor cu două zile înaintea debutului oficial în noul sezon. Giuleștenii joacă sâmbătă în prima etapă din Liga 1, de la ora 11:00, pe teren propriu, contra lui CS Balotești.

„Dan Alexa este unul antrenor al Rapidului. Este un fost jucător al Rapidului și are o experiență ca antrenor la nivelul Ligii a 2-a. Poli Timișoara a promovat din seria de vest cu un avans considerabil față de locul al doilea. Sunt convins că împreună vom face lucruri importante pentru Rapid. Suntem la început de carieră amândoi, avem ambiții foarte mari.”, a spus Ovidiu Burcă.

„Sunt foarte bucuros, am venit foarte motivat la Rapid. Am semnat pe un an cu opțiune pe încă unul. Știu că nu e o situație tocmai plăcută și cauzele sunt multiple. Am jucat doar un an la Rapid, dar Rapidul a avut impact asupra mea, ca stare de spirit. Are un farmec special și mă bucur că sunt aici. Mă aștept la un an greu. Am încredere în puterea noastră de muncă și trebuie să reușim. Obiectivul e clar: promovarea. Am stat alături de echipă două zile. Liga a doua e specială, e mult diferită de Liga 1. Fiecare echipă luptă, dă totul și avem nevoie să ne întărim cu jucători care să aducă un plus.”, a declarat Dan Alexa, la prezentarea oficială în funcția de antrenor principal la Rapid.

Tehnicianul a făcut schimb de locuri cu Florin Marin, care a plecat de la Rapid la Poli Timișoara, după ce Alexa demisionase de la gruparea de pe Bega. „Știu că e ceva inedit, dar așa s-a nimerit. Îl apreciez pe domnul Florin Marin și sunt convins că va reuși la Timișoara. Iubesc foarte mult Poli și cred că domnul Florin Marin e soluția cea mai bună acolo. Eu am luat postul de la dânsul și el l-a luat de la mine.”, a mai spus Dan Alexa.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.