Rapid

Analiza celor care au jucat în meciul cu Petrolistul Boldeşti

Echipa 1923.ro a fost prezentă la ProRapid pentru a viziona partida dintre Rapid şi Petrolistul Boldeşti, câştigată de băieţii noştri cu 6-0. Vă invităm acum să citiţi o scurtă prezentare a fiecăruia dintre titularii folosiţi de Florin Marin, dar şi a jucătorilor care au intrat pe parcurs şi care au avut un aport însemnat în jocul echipei.

Pulpo Romero – la primul său meci pentru Rapid, spaniolul nu a avut prea mari probleme, poarta nefiind ameninţată. În puţinele situaţii din careul său a arătat siguranţă, iar pe întreg parcursul jocului şi-a ţinut colegii în priză, strigând la ei în permanenţă.

Ondreij Kusnir – fostul internaţional ceh transferat acum câteva zile a jucat, de asemenea, primul său meci în tricoul Rapidului, însă a părut puţin timorat şi a dat senzaţia că are nevoie de câteva zile de acomodare. A stat bine în teren, a încercat câteva urcări ofensive, dar, momentan, are nevoie de timp de adaptare.

Miquel Robuste – a jucat titular în toate partidele pe care Rapid le-a avut până acum şi chiar dacă nu a dat o satisfacţie deosebită în meciul de la ProRapid s-a achitat bine de sarcini şi a câştigat toate duelurile importante.

Adrian Avrămia – unul dintre puţinii români din unsprezecele de start, moldoveanul a avut câteva mici ezitări, dar, per ansamblu, a arătat ca o variantă decentă pentru axul central defensiv al unui Rapid care va lupta pentru primul loc în Seria 1 a ligii secunde.

Tomas Josl – singurul supravieţuitor al Rapidului din returul trecut, care s-a şi aflat pe teren, cehul a betonat bine flancul stâng, însă nu a contat foarte mult în atac. Josl rămâne însă o variantă pe care Rapid se poate baza.

josl

Wilfred Moke – atitudinea arătată pe teren de când a venit la Rapid i-a adus banderola de căpitan, chiar dacă poate mulţi s-ar fi aşteptat ca Josl să o poarte. Mijlocaş central foarte determinat, congolezul a recuperat foarte mingi şi chiar a coborât în centrul apărării când a fost nevoie. Arată ca un închizător excelent pentru Rapid.

Cristian Raiciu – unul dintre cei doi juniori din primul unsprezece, mijlocaşul este una dintre surprizele plăcute din lotul Rapidului. Controlează mingea cu uşurinţă, găseşte spaţii în faţă şi este posesorul unei tehnici foarte bune. Este un real plus pentru Rapid.

Miguel Angel Luque – a preluat numărul 10 de la Pancu, iar la felul în care se mişcă pe teren pare să fie posesorul de drept al acestuia în aceste momente. Mijlocaşul spaniol de 25 de ani are o clarviziune foarte bună şi este un liant excelent între compartimentul defensiv şi cel de atac. La rândul său se dovedeşte un mare plus pentru Rapid.

George Tudoran – crescut la academia lui Gheorghe Hagi puştiul are calităţi native foarte bune, dar în primul meci la Rapid a avut destule reţineri în joc. Presiunea şi-a spus cuvântul, însă pare genul de jucător care poate fi foarte util echipei noastre.

Jiri Jeslinek – atacant cu experienţă, cehul a ratat trei ocazii importante de gol. Nu a jucat rău, apărând foarte bine în careu, la finalizare, dar s-a văzut şi la el, foarte clar, că mai are nevoie de o perioadă de adaptare, având în vedere că este în România de doar câteva zile.

Patrick N’Koyi – fost vârf la Petrolul, N’Koyi a marcat un gol şi a arătat o poftă mare de joc. Din păcate pentru el a ratat alte două mari ocazii. Totuşi pare un atacant care poate înscrie cel puţin zece goluri în liga a doua pentru Rapid.

moke

Iulian Popa – a intrat la pauză în locul lui Jeslinek şi s-a descurcat de minune. A reuşit o dublă şi alte câteva acţiuni periculoase. În mod normal, în acest moment, mijlocaşul de bandă ar trebui să fie titular la Rapid.

Alex Cioablă – surpriza plăcută a zilei! Venit de la Viitorul, ca şi Tudoran, atacantul a marcat la rândul său două goluri, chiar dacă nu a jucat decât 30 de minute. Cu un fizic impresionant, cu o viteză bună şi cu o tehnică decentă, Cioablă poate oricând să fie o variantă de a-l înlocui pe N’Koyi.

Alexandru Mitu – a jucat în ultimele 40 de minute şi a reuşit un gol minunat, un şut de la 20 de metri, în diagonală, în vinclul din dreapta porţii adverse. Un tânăr cu destule calităţi, arată că merită să facă parte din lotul Rapidului.

Răzvan Trandu – mijlocaşul venit de la ACS Poli a jucat o repriză şi a animat jocul ofensiv al Rapidului. Are o bună viziune în jumătatea adversă şi poate fi trecut oricând la capitolul plusuri.

Jose Embalo – este singurul fotbalist care a dezamăgit crunt. În ciuda unui gabarit foarte bun pentru un atacant, portughezul are multe lacune. Foarte multe lufturi pentru un atacant, iar în momentul în care a lovit mingea a făcut-o, de cele mai multe ori, defectuos.

rapid boldeşti

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.