Rapid

Rapid l-a ofertat pe Răzvan Trandu

Transferurile numeroase făcute în această vară şi noul regulament impus de FRF cluburilor îi obligă pe cei de la ACS Poli să scoată din lot pe unul dintre cei mai vechi jucători, deţinut încă din perioada în care echipa se numea ACS Recaş. Regula prin care fiecare formaţie trebuie să folosească un număr maxim de 25 de jucători în campionat, i-a determinat pe timişoreni să renunţe la Răzvan Trandu (24 ani). Tânărul mijlocaş care impresiona în primul sezon în care bănăţenii jucau în Liga 1 şi care în Liga 2 a fost titular de bază nu este văzut de Dan Alexa ca favorit să se impună în faţa celorlalţi coechipieri ai săi de pe acest post, astfel că a ales să-l trimită la echipa secundă şi să-l pună pe lista de transferuri.

Trandu nu duce însă lipsă de oferte şi este dorit insistent în acest moment de FC Rapid. Machidonul timişorean mai are un an de contract cu ACS Poli, club care e dispus să-l cedeze fie împrumut, fie definitiv. Ovidiu Burcă, preşedintele giuleştenilor, poartă negocieri pentru a-l achiziţiona definitiv pe mijlocaşul care în sezonul precedent de Liga 2 a bifat 20 de apariţii în tricoul bănăţenilor, reuşind să contribuie la promovare cu două goluri şi două pase decisive.

Antrenorul lui ACS Poli, Dan Alexa, a recunoscut că Rapid îl vrea pe Trandu. ”Este ofertă clară pentru el. Cred că pentru el ar fi foarte bine, e decizia lui. Ştiu că Rapidul îl doreşte, vom vedea zilele următoare dacă va pleca. Împrumutat sau definitiv, nu ştiu încă… A fost decizia mea să nu-l mai ţinem în lot. Mă bucur că are oferta de la Rapid, e o echipă de tradiţie, are posibilitae să evolueze. Şi Ovidiu (n.r. Burcă) şi l-a dorit foarte mult. Decizia mi-a aparţinut, i-am luat pe Sarmov, Llorente, joc cu Melinte în centru şi Artean e de perspectivă. Am hotărât că e spre binele lui Răzvan să meargă să joace”, a declarat, citat de Sport9, Alexa.

Răzvan Trandu şi Cristian Boldea sunt ultimii doi jucători ai lui ACS Poli din lotul Recaş, sosit la Timişoara în vara lui 2012.

Sursa: liga2.prosport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.