Rapid

Grigoraș prezent la reunire: „Mi s-a propus un contract pe 3 ani!”

UPDATE: „Nu am ajuns încă la un numitor comun. Mi s-a propus un contract pe 3 ani, cu obiectiv promovarea încă din primul sezon. Negocierile nu s-au împotmolit la bani. Rămâne de văzut, fiindcă vreau un proiect cu adevărat serios. Mă voi hotărî în zilele umătoare și Rapid va avea cu siguranță un antrenor duminică, la reunire.”, a declarat Petre Grigoraș, la ieșirea de la întrevederea cu finanțatorul rapidist Valerii Moraru.

„Îl vreau pe Pancu și ca jucător și ca președinte. Am nevoie de un tip ca el, un rapidist adevărat și dedicat. Va fi o mare provocare dacă voi prelua Rapidul, fiindcă rămân puțini jucători din vechea gardă și nu știu nimic despre cei noi. Mă gândesc la câțiva jucători străini, dar și români, care ne-ar putea ajuta să întărim lotul.”, a mai spus antrenorul.

–––––––––––––––––––––

Antrenorul Petre Grigoraș este prezent la Pro-Rapid unde are loc reunirea Rapidului. Acolo vor avea loc se pare ultimele negocieri și sunt șanse mari ca la finalul zilei de astăzi să știm numele antrenorului care va sta pe bancă în noua ediție de campionat. Vă vom ține la curent pe măsură ce vom avea noutăți.


Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.