Rapid

Nou investitor? Pe cine vrea Moraru

Fostul finanțator al echipei de handbal feminin din Buzău și al clubului Gloria, râmniceanul Viorel Tudose, a fost chemat la negocieri de actualul patronul al divizionarei secunde Rapid București. Alături de alți oameni de ­afa­ceri, Valerii Moraru speră să salveze una dintre cele mai iubite echipe din România.

Enzo Rossi pare să fi fost intermediarul. În ultimul an, Viorel Tudose a sponsorizat gruparea din Piatra Neamț, aceasta evoluând în cadrul meciurilor din Liga I cu sigla societății administrate de râmnicean imprimată pe tricourile de joc. Tudose a fost implicat și la echipa de handbal feminin HCM Roman, obținând cu această formație calificarea în finala Cupei României și un parcurs bun în campionatul intern.

viorel tudose

Ambele contracte de sponsorizare au expirat, astfel că Tudose este „vânat” de conducătorii fotbalului din Liga a II-a. De ceva vreme, râmniceanul este în discuții cu reprezentanții echipelor Universitatea Cluj, ACS Politehnica Timișoara și SC Bacău, însă cele mai mari șanse le-ar avea băcăuanii, care nu au datorii mari către stat. Chiar dacă nu a dorit să comenteze aceste zvonuri, Viorel Tudose a oferit o singură certitudine: la Gloria Buzău nu se va întoarce niciodată, în ciuda susținerii echipei de către Primărie.

Sursa: opiniabuzau.ro

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.