Rapid

Moraru a vorbit despre viitorul antrenor al Rapidului

Acţionarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru, a declarat că pentru postul de antrenor principal al formaţiei giuleştene are în momentul de faţă două variante, Petre Grigoraş sau Mihai Ianovschi.

„Încă nu am numit antrenorul principal, dar în momentul de faţă avem două variante: Petre Grigoraş sau Mihai Ianovschi. Bineînţeles că nu excludem şi posibilitatea ca aceştia să facă parte amândoi din staful tehnic al echipei în sezonul următor”, a spus Moraru, pentru Mediafax.

El a menţionat că are programată o întâlnire cu Petre Grigoraş în cadrul căreia îi va oferi detalii despre contract şi lotul de jucători.„Am stabilit o întâlnire cu domnul Grigoraş. O să îi dăm toate informaţiile legate contractul pe care i-l propunem, de ceea ce vrem să facem la Rapid, de jucători şi aşa mai departe. Să sperăm că ne vom pune de acord şi dânsul va prelua echipa. Este un antrenor valoros care sunt sigur că va obţine rezultatele aşteptate de suporteri”, a precizat Moraru.

Acţionarul majoritar al Rapidului a afirmat că se consultă destul de des cu tehnicianul Ioan Andone, atât în ceea ce priveşte achiziţiile de jucători, cât şi referitor la banca tehnică. „Cu domnul Andone am o relaţie foarte strânsă, mă sfătuiesc cu dânsul de fiecare dată. Vorbim, îmi spune părerea dânsului şi apoi luăm decizia. Nu se pune însă problema să vină antrenor. Poate după ce promovăm. Mai avem de parcurs un drum până să vorbim despre domnul Andone antrenor la Rapid”, a precizat Valerii Moraru.

Jucătorii tineri din lotul Rapidului încep de marţi pregătirea la baza sportivă Pro Rapid sub comanda lui Mihai Ianovschi, cel care a făcut parte anul trecut din staful tehnic al lui Cristiano Bergodi. Reunirea lotului este programată pentru 20 iulie, dată la care vor fi prezenţi şi jucătorii străini achiziţionaţi în această vară de gruparea din Liga a II-a.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.