Rapid

Moraru a vorbit despre venirile lui Burcă şi Florin Marin

Acţionarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru, a declarat că negociază cu Ovidiu Burcă pentru postul de preşedinte şi speră ca în zilele următoare acesta să semneze contractul.

„Cu domnul Burcă ne-am întâlnit, am discutat, vrem să vină preşedinte, dar negocierile mai durează puţin. Eu sper să se semneze contractul azi sau zilele următoare, dar nu mai vreau să mai spun că este gata până nu se rezolvă. Deocamdată l-am informat asupra situaţiei clubului, i-am comunicat lotul de jucători din momentul de faţă şi ce obiectiv avem. Acum a rămas ca dânsul să analizeze, să ne spună de ce buget are nevoie pentru ca echipa să realizeze obiectivul. Şi dacă ne punem de acord, atunci dânsul devine noul preşedinte al Rapidului”, a spus Moraru, pentru Mediafax.

Acesta a menţionat că în paralel există discuţii şi cu antrenorul Florin Marin, care ar putea prelua funcţia de director tehnic. „Cu domnul Florin Marin au început discuţiile, dar e mult prea devreme să vorbim. Nu ştim acum ce funcţie poate ocupa, poate fi director tehnic sau altceva. Oricum, antrenor principal este Mihai Ianovschi. El rămâne, mai departe vedem ceva fi”, a adăugat Moraru.

Atât Florin Marin, cât şi Ovidiu Burcă, au fost joi după-amiază la PRO Rapid, pentru a vedea care este situaţia exactă a bazei şi pentru a lua contact cu tot ce înseamnă Rapid în prezent. Cei doi s-au prezentat şi vineri dimineaţă, la ora 8:00, la baza de pregătire. Chiar şi aşa, până când actele nu vor fi semnate, Valerii Moraru evită să spună că cei doi sunt sigur angajaţii clubului.

Altfel, acţionarul majoritar a afirmat că fundaşul dreapta Sergiu Oltean, care a activat din februarie 2014 la FC Botoşani, a semnat un contract cu Rapid. „Oltean a început pregătirile cu noi de ceva timp, iar ieri (n.r. – joi) a semnat un contract valabil trei ani cu drept de prelungire. În probe îl avem şi pe portarul Alexandru Gudea, dar nu am luat încă o decizie în ceea ce îl priveşte. De asemenea, mai negociem pentru cinci jucători, vom vedea pe care dintre ei reuşim să îi aducem„, a explicat Moraru.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.