Rapid

Mihai Ianovschi a susţinut o conferinţă de presă

Mihai Ianovschi nu va fi nici el principal în Giuleşti, dar a anunţat că o decizie va fi luată în seara de luni şi că noul antrenor va fi prezent la antrenamentele de marţi.

„Eu nu sunt antrenorul principal al Rapidului şi nici nu voi fi. Aţi auzit de la domnul Moraru că nu am suficientă experienţă să conduc Rapidul. Nu ştiu cu cine s-a sfătuit. Voi discuta în această seară cu Moraru pentru a găsi o soluţie de antrenor pentru Rapid. Nu am făcut aceste trialuri pentru a impune jucători noului antrenor, ci pentru ca acesta să aibă de unde alege.

Săptămâna viitoare vom începe primul cantonament la munte, în ţară, după care vom reveni şi vom pleca în al doilea cantonament, care e in negocieri. Jose Mourinho ar fi cel mai potrivit. Nu sunt în măsură să zic asta. Încercăm să găsim o soluţie şi ca mâine să avem un antrenor care să se prezinte la antrenament”, a comentat Mihai Ianovschi, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei în această perioadă.

„Cazul Daniel Pancu preşedinte e clar închis. Şi-a exprimat dorinţa că mai vrea să joace şi dacă le-ar face pe amândouă, nu ar da randament la niciuna. E greu să te prezinţi la antrenamente şi după să îmbraci costumul de preşedinte. Nu am avut o discuţie legată de plecarea lui, a investit mulţi bani, nu cred că ar pleca aşa deodată. A adus jucători de afară cu salarii importante şi deocamdată Rapidul nu are memorii în legătură cu plata către ei. A mai fost câte un conflict. Am vorbit cu Cristi Săpunaru şi i-am urat multă baftă la Rapid şi să nu îşi găsească echipă”, a adăugat Ianovschi.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.