Rapid

EXCLUSIV / Problemele unui fost rapidist

Ricardo Alves a plecat neaşteptat de la Rapid, deşi mai avea doi ani şi jumătate de contract. A semnat cu Olimpija Ljubljana şi a vorbit destul de urât despre clubul care l-a plătit jumătate de an. În fine, aceste fapte vi le-am prezentat deja, aşa că acum insistăm pe altă problemă. Conform surselor 1923.ro, Ricardo a fost suspect de grave probleme de sănătate la sosirea la Rapid care, însă, s-au infirmat apoi… La obişnuita vizită medicală de la INMS, portughezului i-a fost detectat, se pare, ceva în neregulă la inimă.

Primele indicii prezentau un potenţial sindrom Brugada, o afecţiune foarte gravă pentru un sportiv, având în vedere că este genul care poate provoca moarte subită. Aşadar, cu un astfel de diagnostic, Alves n-ar fi putut să mai joace fotbal vreodată. Cum însă totul a fost în primă fază doar o suspiciune, cercetările au mers mai departe, iar medicii de la INMS, împreună cu staff-ul medical al Rapidului au luat decizia de a-l trimite pe fotbalist pentru investigaţii suplimentare la Institutul Fundeni.

Din fericire pentru Alves, testele de acolo au ieşit negative, fapt care a eliminat suspiciunile că acesta ar avea vreo disfuncţie cardiacă. De aceea a primit şi viza medicală, deci acceptul să joace în continuare fotbal.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.