Rapid

EXCLUSIV / Noile achizitii, analiză detaliată

Trei dintre jucătorii aduşi de Rapid în această vară provin de la Academica Argeş. Este vorba despre Cristian Venţer, Cristian Puşcaş şi Constantin Dedu. Pentru a ne face o mai bună impresie despre fiecare, echipa 1923.ro a strâns informaţii despre calităţile acestora şi despre ce tip de jucător este fiecare dintre ei, pe care vi le oferă în exclusivitate.

puscas-interior

Cristian Puşcaş este un jucător solid, care joacă în general ca mijlocaş defensiv. Nefiind foarte înzestrat din punct de vedere tehnic, preferă siguranţa, motiv pentru care este adeptul paselor simple, la coechipieri care nu se află sub presiune.

cristian venter

Cu doi ani mai mare, Cristian Venţer pare să aibă mai multe calităţi, cel puţin în ceea ce priveşte compartimentul ofensiv. Curajul, atitudinea bună şi calitatea cu care loveşte mingea sunt câteva dintre calităţile sale, la care se adaugă polivalenţa, dar şi viteza bună. Pe de altă parte, la capitolul minusuri poate fi trecut deficitul de înălţime. O caracteristică destul de importantă în fotbalul modern.

constantin dedu

Constantin Dedu este caracterizat, de asemenea, de o viteză superioară adversarilor din defensivă, dar şi de o viziunea a jocului şi o lovire a mingii foarte bune. La puncte slabe poate fi trecută şi în dreptul său înălţimea scăzută, care induce şi un joc slab de cap, dar şi faptul că uneori este fricos în joc.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.