Rapid

EXCLUSIV / „Le câştig inimile fanilor!”

Constantin Dedu (20 de ani) a semnat în această vară cu Rapid, fiind unul dintre transferurile propuse de Valerii Moraru. Mijlocaşul venit de la Academica Argeş a intrat în colimatorul fanilor, după ce s-a descoperit că acesta a făcut junioratul la Fcsb, jucând acolo la echipa a doua. Echipa 1923.ro a stat de vorbă însă cu Costi, pentru a-i afla povestea de viaţă, iar acesta asigură că va face tot ce va putea pentru a ridica suporterii Rapidului în picioare la fiecare meci.

„De fotbal m-am apucat la 6 ani şi m-a dus tata în probe la Fcsb. Le-am luat, am stat acolo până la 15 ani, când m-am certat grav de tot cu ei! Nu voiau să-mi dea drumul, a trebuit să plătesc 100 de milioane de lei vechi grilă de formare. Nu îi am la suflet, nu simt nimic pentru ei! Lumea trebuie să ştie că eu de trei ani joc în liga a doua”, a explicat pentru 1923.ro cel care până acum a mai evoluat la ACS Berceni, Progresul Cernica, Unirea Slobozia şi Academica Argeş.

Apoi, Costi a explicat şi ce înseamnă pentru el faptul că în următorii trei ani va juca la Rapid: „E o realizare extraordinară faptul că voi juca la Rapid, o echipă cu asemenea suporteri! Voi trage tare să ajut la promovare, fiindcă locul nostru, al Rapidului, este în Liga 1! Am mare încredere în mine, ştiu ce pot şi sunt încrezător în faptul că-i voi putea câştiga pe suporteri, că le voi câştiga inimile!” 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.