EXCLUSIV / Cum este „botezat” un rapidist!

Să fii rapidist este ceva unic, sublim, iar acest lucru îl spune oricine calcă pe Giuleşti. Indiferent de vârsta la care descoperi acest sentiment! Este valabil şi pentru doctorul echipei, Virgiliu Hudici. Ca un semn, acesta este născut în 1967, anul în care echipa a cucerit primul titlu oficial din istorie. Cu toate acestea nu a ţinut cu Rapid de mic. Ba chiar nu a ţinut deloc până în 2015, când a ajuns la club. Medicul a şi vorbit deschis despre simpatiile lui, pentru 1923.ro.

„Eu n-am fost fan înflăcărat niciodată, dar am avut pe Facebook o poză din 2012, de la meciul Steaua – Chelsea, cu fularul lor. Simpatizam cu ei doar în Europa, atât! Eram cu copilul la meci, am fost entuziasmat. Ce să fac acum? Să mă ascund?! Nu! Asta am făcut, asta spun!”, ne-a mărturisit Hudici. Acum însă, urmează partea în care ne povesteşte cum în 2015, la 47 de ani, s-a îndrăgostit de o echipă de fotbal, aceasta fiind, fireşte, Rapid Bucureşti!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

hudici, săpun, nico

„Nico şi cu Săpun m-au <<luat la ochi>> după ce a apărut în presă povestea aia, iar după meciul de la Piatra Neamţ, în autocar, spre Bucureşti, a avut loc <<botezul>>. Toţi eram bine dispuşi, iar cei doi mi-au zis: <<Vezi tu, doctore, ce-ţi facem!>> Aşa că au venit la mine şi m-au pus să mă lepăd de satana! Apoi să scandez nişte chestii şi ăla a fost botezul meu şi pe cei doi îi consider acum, naşii mei!”, a declarat, foarte amuzat doctorul pentru 1923.ro.

CITEȘTE ȘI  Alexandru Albu: "Rapidul este o echipă vânată!"

Ulterior a explicat şi de ce s-a îndrăgostit de Rapid: „După ce calci pe Giuleşti, e altceva. Ceva se schimbă, vezi altfel totul. Rapidul mă reprezintă foarte bine. E un fenomen, binele şi răul se împletesc, nu e numai lapte şi miere. E cel mai frumos club! Am avut ofertă să merg să lucrez la FC Voluntari în Liga 1, dar eu vreau să rămân tot la Rapid, aşa că am declinat-o”.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.