Rapid

Noul Săpunaru „fură” meserie de la Varane!

Ne-am gândit că, de ziua clubului, ar fi frumos să scriem despre un junior de viitor pe care Rapidul îl are în curtea sa. Până acum v-am prezentat poveştile lui Marius Mustafa, Nicu Mindu, Costi Berechet, Iulian Manea, Andrei Stamate sau Alex Mihalache. Acum este rândul lui Răzvan Petre, fundaş de nici 18 ani, care joacă totuşi de doi ani la grupe de vârstă mai mari! La 1.84 metri şi 71 de kilograme, el joacă mai ales pe postul de fundaş central, dar poate evolua şi în banda dreaptă a apărării sau ca mijlocaş la închdiere.

razvan petre actiune

Inevitabil, polivalenţa sa a dus pe toată lumea cu gândul la Săpunaru, motiv pentru care nu puţini sunt cei care-l strigă astfel pe Răzvan. „Îmi mai spun colegii aşa, da, însă mă strigă şi Varane, că el e modelul meu! Sunt mai longilin, aşa, ca el (râde). Mai am să pun vreo trei kile de muşchi, dar se rezolvă vara asta”, a povestit Răzvan pentru 1923.ro. Am ales să expunem povestea acestui tânăr, fiindcă dincolo de faptul că are un talent şi o determinare lăudabile pentru vârsta sa, este singurul jucător din rândul juniorilor republicani pregătiţi de Adrian Dumitru care a bifat toate meciurile şi toate minutele în 2014-2015.

razvan petre 4

Singurul integralist! „Sunt născut în 1997, însă am jucat şi cu cei de ’95. Acum doi ani, de exemplu, am evoluat în vreo 20 de meciuri la republicani B. Bine, în multe partide am intrat din postura de rezervă. Domnul Adrian Dumitru mi-a dat tot mai multă încredere, mai ales că m-a băgat tot mai des şi anul trecut. În ultimul sezon am jucat 29 de meciuri, toate ale echipei. Am fost integralist”. Iar statistica spune că Răzvan Petre este singurul fotbalist în această postură de la republicanii Rapidului, singurul care a jucat toate minutele. Nu a marcat vreun gol, dar a oferit patru assisturi şi nu a încasat decât patru cartonaşe galbene.

razvan petre2

Răzvan ne-a mărturisit şi care este visul său, legat de Rapid, echipă la care joacă de la 8 ani şi pentru care a apucat chiar să debuteze într-un meci de verificare. „Fotbalul l-am început acum nouă ani, la Rapid şi m-am bucurat tare mult în toamna lui 2014 când am debutat şi la echipa mare, într-un amical cu Concordia Chiajna. Am jucat 20 de minute şi toată lumea m-a felicitat. Sper să ajung cât mai curând înapoi la prima echipă. Voi face tot ce depinde de mine să demonstrez că am valoare de Rapid! Aş juca la prima echipă şi pe 100 de euro pe lună! Nu contează banii, ci doar să-mi îndeplinesc visul pentru care muncesc de aproape un deceniu”.

Noi, echipa 1923.ro, îi urăm succes lui Răzvan şi sperăm să-şi facă debutul la echipa mare, într-un meci oficial, chiar în decursul acestui sezon!

Sursa foto: Alex Paraschiv

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.