Rapid

„Joacă cea mai iubită echipă din România!”

Indiferent de eşalon, Rapid a fost mereu, la fel, o stare de spirit! În primele luni ale lui 1990, echipa juca în liga a doua, ca şi acum, urmând apoi să promoveze. Până la acel moment însă, mai avea ceva partide în Cupa României. După ce în şaisprezecimi am scos FC Argeş, Farul ne-a eliminat, scor 1-0, pe Giuleşti, în optimi, dar asta este mai puţin important. Tot ce contează e că Rapid a fost dată la TV, în timp ce Steaua şi Dinamo nu.

„Bine v-am găsit, dragi telespectatori, la meciul dintre Rapid, cea mai iubită echipă din România, şi Farul!”. Aşa suna anunţul comentatorului de la acea partidă, Cristian Ţopescu! Stelistul Cristian Ţopescu! Şi tocmai datorită faptului că era cea mai iubită din ţară, meciul a fost şi transmis, comparativ cu celelalte echipe din Bucureşti care nu s-au văzut la TV. Chiar şi transmis, Giuleştiul s-a umplut, în timp ce stadioanele din Alba Iulia şi Braşov ar fi fost goale.

Era vorba de mulţi bani din bilete şi nimeni n-a riscat să transmită meciurile echipelor Steaua şi Dinamo, în contextul în care, aproape sigur, o dată văzut la TV, meciul ar fi devenit total neinteresant pentru spectatorii de pe stadion. Numai că la Rapid şi atunci, ca şi acum, aceste lucruri nu contează. Am pierdut un meci, dar am demonstrat, încă o dată, că suntem cea mai iubită echipă din ţară.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.