Rapid

Încă un „greu” poate ajunge la Rapid

Dispărut din presa de sport din cauza lipsei de noutăţi, clubul care a retrogradat la finele stagiunii viitoare ar putea da lovitura cu ajutorul unor nume importante în fotbal. Dacă despre negocierile cu Joan Capdevila aţi putut citi puțin mai devreme pe digisport.ro, giuleştenii ar mai putea aduce un alt fotbalist cu nume, mai ales în România.

După ce a aflat că Miriuţă negociază cu Valerii Moraru, Cadu şi-a anunţat disponibilitatea de a veni la Rapid, chiar şi în liga secundă, ca să lupte pentru promovare. În returul campionatului trecut, Ricardo Cadu a evoluat pentru Gil Vicente, în Portugalia, unde a prins toate cele 17 partide. Din păcate pentru el, echipa a retrogradat după ce a terminat pe locul 17, penultimul.

Ricardo Cadu, 33 de ani, deţine unul dintre cele mai importante CV-uri din fotbalul românesc. Fundaş central la CFR Cluj între 2006 şi 2014, fotbalistul a câştigat în cele 8 sezoane petrecute în Ardeal nu mai puţin de 3 titluri de campion, 3 Cupe ale României şi două Supercupe! Acum un an a decis să plece de la Cluj şi a semnat cu AEL Limassol. E stat doar jumătate de an, în care a evoluat în 12 meciuri şi a marcat două goluri. Apoi, s-a transferat la Gil Vicente.

Venirea lui Cadu s-ar putea face doar în condiţiile în care Miriuţă preia Rapidul, iar nehotărârea lui Moraru, care tinde să devină o obişnuinţă, se poate prelungi suficient de mult ca antrenorul să semneze cu altă echipă. Jucătorul i-a transmis lui Miriuţă că la un aşa proiect nu e vorba în primul rând despre bani și că mereu i-a plăcut Rapidul şi că a urmărit cursa pentru salvarea de la retrogradare. Cei doi au lucrat împreună la CFR în partea a doua a sezonului 2013-2014.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.