Rapid

Clauza care îl leagă pe Nico de Rapid!

Dan Petrescu şi Bogdan Mara speră să-l poată convinge până la urmă pe Daniel Niculae să joace, cel puţin un an, la ASA Tg Mureş. De altfel, Nico s-ar încadra perfect portretului făcut de noul antrenor al echipei, Dan Petrescu: „jucător cu experienţă care se poate acomoda urgent metodelor mele şi pe care să ne putem baza în cupele europene şi în meciurile din competiţiile interne, să nu aibă nevoie de o perioadă lungă de acomodare”.

În cazul lui Daniel Niculae, lucrurile sunt ceva mai complicate decât la ceilalţi. A spus că pentru el „în România există doar Rapid, nu şi altă echipă”. Este motivul pentru care a refuzat ofertele venite de la Astra şi de la CSU Craiova. Totuşi, preşedintele celor de la Tg Mureş, Bogdan Mara, speră la un răspuns pozitiv de la colegul său de platou de la Digi Sport.

„Nico încă este afectat de retrogradarea Rapidului. L-am simţit extrem de dezamăgit. Dar cred că dacă ar veni la ASA ar fi bine pentru toată lumea. El ar putea juca la nivel înalt, noi ne-am baza pe un jucător valoros, iar dacă Rapid va promova, anul viitor va putea pleca fără nicio problemă înapoi în Giuleşti. Noi nu suntem printre rivalele tradiţionale ale Rapidului, să se gândească la faptul că nu şi-a ţinut promisiunea. Din contră, ar avea posibilitatea să lupte contra Stelei, a lui Dinamo… În câteva zile aşteptăm un răspuns clar de la el”, a declarat Bogdan Mara, pentru digisport.ro.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.