Rapid

BREAKING NEWS / Pancu nu se retrage!

Caracterele se văd la greu! După ce a declarat, la finalul sezonului, că vrea să se retragă, Daniel Pancu s-a răzgândit. În exclusivitate pentru “ring”, “Pancone” a anunţat că nu vrea să-şi încheie cariera cu o retrogradare şi va mai juca un sezon pentru “alb-vişinii”, cu care vrea să revină în prima ligă.

La finalul sezonului trecut, Daniel Pancu era foarte afectat. În primul rând pentru că Rapidul nu reuşea să se salveze de la retrogradare, dar mai ales pentru că nu mai putea să ajute la tentativa giuleştenilor de a reveni în Liga I, anunţând că se va retrage. Vacanţa a fost însă un sfetnic bun pentru „Pancone”. „Încă nu sunt hotărât dacă mă las de fotbal. Mulţi prieteni mi-au spus că e urât să agăţ ghetele în cui după o retrogradare, mai ales că am o carieră destul de frumoasă în spate. M-a pus pe gânduri asta. S-ar putea să vreau să mai joc încă un sezon pentru că îmi doresc şi o promovare, nu doar o retrogradare cu Rapidul. Sunt bine fizic, simt că pot să mai joc şi am şi vorbit la club. O să iau o hotărâre zilele astea pentru că trebuie să reluăm şi noi pregătirile. Am luat ceva kilograme în vacanţă, dar pentru mine nu este o problemă, în fiecare an mi s-a întâmplat aşa. Cum le-am luat, aşa le voi da jos… Deci sunt pregătit să mai joc”, a declarat, pentru „ring”, Daniel Pancu.

Se apucă de şcoala de antrenori

Cum simte că momentul în care va fi nevoit să abandoneze activitatea nu este foarte departe, Pancu ar vrea să continue ca antrenor. „Nu cred că mi-aş dori să am un rol decorativ într-un club. Nu mi-ar plăcea să fiu ceva de genul preşedinte de imagine la Rapid. Sunt un om de acţiune şi întotdeauna mi-a plăcut să fiu în miezul problemelor. Aş vrea să devin antrenor. Nu am făcut încă şcoala de antrenori, dar o să mă înscriu. Am lucrat, de-a lungul carierei, cu mulţi tehnicieni de calibru, cum ar fi Mircea Lucescu, de la care am avut ce învăţa, şi am fost foarte atent, reuşind să fur meserie. Cred că m-aş descurca. Până să devin antrenor, probabil că aş accepta un post de director sportiv, dar, repet, nu îmi place să fiu în planul secund. Aş sta în această funcţie până când mi-aş lua licenţa de antrenor”, a spus vedeta rapidistă.

Nu vrea meci de retragere

Modest, aşa cum îi stă bine oricărui fotbalist, Pancu spune că nu ar trebui neapărat să aibă un meci de retragere, ci că alţi foşti mari fotbalişti ai Rapidului ar merita o astfel de onoare. „Nu m-am gândit la un meci de retragere pentru că la Rapid nicio fostă mare glorie nu a avut parte de aşa ceva. Aş fi primul şi nu vreau asta, pentru că Rapidul a avut fotbalişti foarte mari. Oricum, deocamdată, intenţionez să mai joc, nu mă gândesc la un meci de retragere. În cazul în care clubul va dori să-mi organizeze un meci de retragere când va fi cazul, mă voi gândi”, a mai spus „Pancone”.

Militează pentru antrenori cu licenţă

Pancu este de părere că tehnicienii din Liga I trebuie să fie şcoliţi. „Pe undeva este normal ca antrenorii cu licenţă să se opună ca Mirel Rădoi să o pregătească pe Steaua. Eu sunt de părere că tehnicienii trebuie să deţină această licenţă. Este adevărat că, dacă eşti bun, poţi antrena şi fără să fii licenţiat”, crede atacantul giuleştenilor.

Sursa: ziarulring.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.