Scandal

Să-l visezi pe Oriol, nenorocitule!

Am lăsat să treacă nişte zile ca să nu judec la cald. Dar ceea ce a făcut Balaj cu ASA nu are vreo justificare. Îmi amintesc că împotriva aceleiaşi echipe dubioase din Târgu Mureş s-a iscat un scandal imens în tur pentru o fază asemănătoare. Desigur, fiind vorba de altă echipă atunci, una cu numele compus din iniţiale, scandalul a fost uriaş. Acum toată lumea tace. Firesc, că doar aşa se întâmplă mereu când este vorba despre Rapid! Noi nu vom tăcea! Vom spune lucrurilor pe nume fiindcă suntem ferm convinşi că ASA nu câştiga niciodată dacă s-ar fi jucat 11 la 10 din minutul 65, adică de la scorul de 0-0.

Balaj însă, precum un escroc ce este, ne-a răpit dreptul să obţinem mai mult de la acest meci. De ce îl fac escroc? Păi în momentul în care tu vezi un fotbalist plin de sânge şi fără dinţi, iar celui care i-a provocat această oroare nu-i acorzi cartonaşul roşu, înseamnă că eşti rău intenţionat. Ca să nu mai socotim că nu s-a dat măcar lovitură liberă! Mai mult, pentru a susţine această idee firească, hai să amintim şi de faza din minutul 34, când Buchta a intervenit corect la marginea careului, dar nea Caisă Cristi a dat lovitură liberă şi cartonaş galben. Mai, mai spera domnul de la Baia Mare că ai lui vor da lovitura.

oriol sange1

Păi nenea, dacă tot faci nenorociri, nu trebuia să-i dai şi roşu lui Buchta? Că doar, deh, dacă a fost fault în proteza care-ţi ţine loc de creier, ăla al lor scăpa “decât” singur cu poarta goală dacă trecea de Buchta. Ăăăă? Ce zici de asta? Ah, ca să nu mai amintesc de prima etapă din retur, cu fcsb, când acelaşi nene ne-a refuzat la 0-0 un penalty clar ca lumina zilei, plus un cartonaş roşu firesc după un fault brutal asupra lui Gecov. Dar aia s-a uitat, că am bătut, iar balaj n-are probleme să arbitreze în continuare. Probabil că nici de astă dată nu va avea, fiindcă nu şi-a făcut decât treaba…

De final, nu avem decât două întrebări pentru tine… Dacă tot iei un barem nejustificat şi faci avere din asta, nu-i plăteşti tu factura medicală lui Edu? Iar a doua… Mai crezi că e o simplă întâmplare că n-ai ajuns în viaţa ta la un turneu final sau să arbitrezi măcar o dată în fazele superioare ale Ligii? Dacă nu ştii, uită-te în oglindă la propria-ţi moacă şi găseşti răspunsurile. Iar din când în când sper să vezi, în locul propriei reflexii sau măcar în vis, faţa lui Oriol plină de sânge!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.