Rapid

Legendele nu se înjură! Li se iartă tot!

Când eşti în tribunele Giuleştiului şi auzi oameni care-l înjură pe Daniel Niculae, stomacul ţi se transformă într-un ghem de păr pe care vrei să-l vomiţi cu totul. Adevărul e că Nico cel de acum nu se ridică la nivelul versiunii dintre 2001 şi 2006, dar, dragi prieteni, acest lucru se datorează, în bună măsură, faptului că este cu vreo zece ani mai în vârstă! Mai mult, în ultimul an şi jumătate, până să revină la Rapid în Liga 1, nu a mai jucat decât pentru echipa noastră, jumate de sezon, în al doilea eşalon. Ah, atunci a fost bun că ne-a ajutat să promovăm, am uitat…

nico1

Faptul că nu mai poate înscrie pe bandă rulantă sau la fel de spectaculos precum o făcea în poarta lui Hamburg, Rennes sau Hertha, nu dă nimănui dreptul să-l insulte sau să-l conteste!!! Absolut nimănui! Este nedrept să uităm ce a făcut acest om pentru Rapid, atât de repede. Probabil că voi, ăştia câţiva care n-aveţi altceva mai bun decât să staţi şi să-l înjuraţi pe Nico, cântaţi şi încurajaţi non-stop echipa din primul până în ultimul minut. Ei bine, asta credeţi voi, fiindcă eu nu v-am auzit pe toţi făcând asta! Dacă Niculae a ajuns să fie înjurat pe Giuleşti, e foarte grav!

nico2

Problema nu ar fi că vă aşteptaţi la prea multe de la el, ci că unii dintre voi cred că Rapidul de acum este echivalent cu cel de acum zece ani, când Nico marca pe bandă rulantă. Nu, dragilor, nu este acelaşi! Nici Niculae nu mai poate fi asimilat precum atunci, fiindcă vârsta nu iartă pe nimeni. Dar, în definitiv ce avem noi aşa multe să-i reproşăm? Cu Oţelul a dat gol şi pasă de gol, iar cu fcsb i-a aşezat perfect mingea lui Rui Miguel care i-a pasat decisiv lui Gecov. Sigur, chestiile astea nu se mai ţin minte… Cum nu se ţine minte nici faptul că Nico i-a aşezat pe tavă mingea la şut lui Săpunaru pentru golul cu ASA.

nico3

O chestie care ţine de statistică, dar la final statistica contează cel mai mult! Şi nu uitaţi, că Niculae n-a fost niciodată un atacant pursânge, chiar dacă a dat peste 100 de goluri în carieră! Nu, Nico a fost şi rămâne genul care joacă pentru echipă, preferă cea mai bună soluţie pentru rezultatul final, în detrimentul succesului personal. Altfel nu juca niciodată şase sezoane consecutive în prima ligă din Franţa, deşi nu marca pe an ca Ibrahimovici. Luaţi şi astea în considerare înainte să contestaţi faptul că din cauza lui s-a luat primul gol cu ASA. A greşit, da, dar înfrângerea aceea a venit EXCLUSIV din cauza arbitrajului! Poate se revanşează şi ne face fericiţi diseară, să mai pună măcar un gol la zestrea de patru pe care a strâns-o până acum împotriva lui Dinamo!

nico4

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.